2777
2789
عنوان

ترشیدم رفت

1586 بازدید | 94 پست

نصف هم کلاسی هام یا ازدواج کردن یا ببخشید ببخشید دوست پسر دارن منم چونکه محجبم مسخره میکنن یا میگن سینگل کلاس یا مامان بزرگ کلاس چونکه همش در حال نصیحت کردنشونم و همش میگم که این کارو اخرو عاقبت نداره ولی خودم ناراحتم که چرا بچه های ا مسخرم میکنن آخه

فک کنم خودت ۳۹ سالته نه خالت🗿

چرا میگی ترشیده؟ مگه زندگی به ازدواج کردن یا نکردنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی نصیحت نکن حتی اگه خیر خواهشون هستی بازم چیزی نگو

فقط همراهیشون کن ، وگرنه تنها میمونی ، مردم چیزیو که میخوان بشنون دوست دارن نه حقیقت 

علاقه‌مند به اظهار نظر در تمام تاپیک های مربوط و نامربوط!   

نصیحتشون نکن و حرفاشون برات مهم نباشه🙂 

قرار نیست با همه اوکی باشی که 

با دو سه نفر از دوستای خوب و باشعوری که به عقایدت احترام میذارن معاشرت کن

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

فک کنم خودت ۳۹ سالته نه خالت🗿چرا میگی ترشیده؟ مگه زندگی به ازدواج کردن یا نکردنه

نه خالم 39سالشه منکه حقیقت و گفتم دیگه باور کردن یا نکردنش دست خودتون و همچنین گناه قضاوت کردنش