تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زود پخته میشه من پوست میکنم و میریزم تو قابلمه یه کمی روغن میریزم در قابلمه رو میذارم با حرارت کم تا خودش آب بندازه و بپزه. یه کم نبات میریزم تا شیرین بشه از آخر یه کمی هل یا گلاب اگه دوست داشتی بریز
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
اگه رسیده باشه زمان زیادی نمی بره فقط اول باید تفت بدید
چطور تشخیص بدم رسیده س یا نه
گلم کدوحلوایی رو بشور بعد پوستش کن به قطعات کوچک دریار بعد داخل قابلمه بریز با یکم آب سرشو بزار زیرشو خیلی کم کن بزار بپزه وقتی آبش خشک شد به روغن میاد مزه کن اگه شیرین بود که هیچ اگه نبود یکم شکر بزن بعد با گردو سرو کنین من بادوم هم میزنم پودر نارگیل هم میزنم
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
زود پخته میشه من پوست میکنم و میریزم تو قابلمه یه کمی روغن میریزم در قابلمه رو میذارم با حرارت کم تا ...
ممنون گلی
گلم کدوحلوایی رو بشور بعد پوستش کن به قطعات کوچک دریار بعد داخل قابلمه بریز با یکم آب سرشو بزار زیرش ...
ممنون عزیز دلم