2777
2789
عنوان

کدبانوها در مورد کدو حلوایی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 49 پست
مبراش به نظرمن جالب نیست.پنکیک درست کن،شیرینی کاکا هم خوشمزه میشه

😘😘

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

يادم رفت بگم يه كوچولو كره هم بنداز كف قابلمه ولي آب نريز خراب ميشه بذار با آب خودش كاراملي بشه

🌹🌹🌹🌹

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربا رو من امتحان نکردم کیکش عالی بود تو فسنجونم عالی بود

کیکش رو میتونی یه مختصر توضیح بدید

کیکش رو میتونی یه مختصر توضیح بدید

کدو رو بخار پز کن پوره کن دستورش شیر و روغن نداره ،تو دستور دارچین داره چون من دوست ندارم به جاش پودر هل میزنم نگم از طعم و بافت پنبه ایش من از پیج فاطمه فغانیان درست کردم