یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زمان پیامبر مگه خواننده بوده؟ک حدیث باشه مراجع هم ک چرا فقط این چیزها رو بد میدوننچرا بگی شوهرم مهر ...
بدون اطلاع همسرش صیغه کنه خانم میتونه حتی دادخواست طلاق بده و دادگاه هم پشتش و میگیره به شرطی که ناشذه نباشه خانم یعنی خانم از نظر جسمی و اخلاقی(روان سالم )اوکی و خوب باشه و مرد صیغه کنه
یا بازیگر و فوتبالیستی چیزی خودت و همسرت هستی یا ...چطوری با این همه رفت و آمد داری آخه
رفت و امد ندارم دیدمشون ...ولی محمدفیلی و رحیم نوروزی تو سینمایی اسمان هشتم تو چندتا صحنه ی فیلمش بودم اونا بازیگر اصلی بودن ...خداداد دوست پسر رفیقم بود وقتی میومد خونه ی دوستم منم چندباری بودم و چتدبارم رفتیم ویلاش. علیرضا نیکبخت و رضا عنایتی تو خیابون دیدم ...محراب فاطمی تو نمک ابرود ...ایرج نوذری تو عروسیم چون دوست قدیمیه پدرشوهرمه (کادوهم نداد)
خدابیامرز حسن جوهرچی و رضا رویگری و زن جوونش تو خونه ی دخترعمه ی شوهرم دیدم با شوهر دخترعمه ی شوهرن رفیق جون جونین ...خدابیامرز حسن جوهرچی اون شب از بس عرق خورده بود رو پا نمیتونست واسته ..دائم الخمر بود اصلا ...خیلی با شخصبت فیلماش فرق داشت .اون گنده لاتها هستن که تو فیلمها هم هستن علی کوچولو و دارودستش اونا رو هم دیدم تو خیابون ..داشتن با یه اکیپ عکس میگرفتن منم تو پیاده رو بودم از کنارشون داشتم رد میشدم شب ساعت ۱۰بود پیاده رو هم خلوت .ایناهم با اکیپ وحشتناکشون ژست عکس گرفته بودن منن رفتم پشتشون واستادم دستمو به علامت پیروزی اوردم بالا و تو عکسشون افتادم (شیطونی کردم )...اونا فهمیدن برگشتن عقب من ری دم بخودم😂😂 رامبد و زنش و رخشان هم تو فرودگاه تورنتو دیدم قبل کرونا .زنش حامله بود.عارف خواننده هم دیدم .
کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمیخواد بترسونت یا آسیب برسونه ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت هم بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران میکنه واست ، اون موقع است که گره ای که تو زندگیت داری بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
زمان پیامبر مگه خواننده بوده؟ک حدیث باشه مراجع هم ک چرا فقط این چیزها رو بد میدوننچرا بگی شوهرم مهر ...
اولا عزیزم خیلی چیزها امروزه هست که زمان پیامبر نبوده خاصیت دین تطبیق پذیری هست بر مبنای قران یعنی بیرون اوردن قوانین متناسب با شرایط جامعه از احکام کلی قران... بعدم اهنگ گوش دادن در حالت کلی حرام نیست شما متن یه سری اهنگ های خارجی رو بخونی حالت بهم میخوره انقدر جنسیه و چرت و پرته خود خارجی ها هم این جور اهنگ ها رو نمیپسندن... سوما فرکانس اهنگ هم موضوعی مهمی هست
گفته شده خود پیامبر زیاد پیش میومده بشینه مدتی فقط به صدای رودخونه و پرنده ها و... گوش بده... مثل اهنگ های بی کلام مشابه امروزی... چون فرکانس و تاثیرات خیلی مثبتی دارن
البته اهنگ های دیگه ای هم هستن که مشکل ندارن فقط اهنگ بی کلام نیست... اهنگ هایی که رو مغز تاثیر منفی میذارن با ریتم و ریورس و فرکانسشون حرامن
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪
من خودم زیاد رعایت نمیکنم ولی منکر حقیقت هم نیستم
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪
من دروغ نگفتم ولی ...همچین شخصیت خاصیم نداشت ...خیلی با تو فیلماش فرق داشت ...یه شکم گنده ی بدلباس قدشم کوتاه ...حتی نکرده بود کت شلوار بپوشه ..با شلوار جین و بلوز جین پر چروک ...اصلااا تو فیلما خیلی فرق داره با قیافه ی واقعیش ...خیلی چاق و بدهیکل بود ..کادو هم هیچی نداد ...اخر مجلس اومد سمت بانوان که عکس بگیره باهامون و بمن تبریک بگه (دوست قدیمی پدرشوهرمه)...همه مهمونا گوشی بدست که عکس بگیرن باهاش ...یعنی تو صف بودن ...اخر مجلسم من و شوهرم دیده نشدیم واسه خودمون بودیم ...مهمونا سرگرم ایشون
کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمیخواد بترسونت یا آسیب برسونه ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت هم بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران میکنه واست ، اون موقع است که گره ای که تو زندگیت داری بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤