2777
2789

وقتی مثلا میاد کسی باهاش حرف نمیزنه 

مادرم زیر چشمی بهش نگا میکنه و گاهی بهش حرف میپرونه

حتی عمل هم کرد پدرم اصلا نیومد بیمارستان پیشش حتی شوهرمم گفت میگفت در حدد۵ دقیقه نتونستن بیان

اما پدرم برا یکی از برادرام جونشم میده چون پولداره

هرجا میره پولشو ب رخ میکشه

توی یکی از شبا شوهرم گفت دیگه بسه منم مث خودشون برخورد میکنم منم باهاش دعوا کردم خیلی نارحت شد

گفت تو چرا پشت اونا هستی پشت شوهرت نیستی

در کل خانوادم خیلییی برخوردشون با حتی منم سرده

الانم شوهرم میخواد بره سربازی میگم خدایا اون ی ماهی ک نیست چیکار کنم باید حرفای اینارو تحمل کنم

تا این موقع شبم داره مسافرکشی میکنخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدر شوهرتو بدوندرکش کناز خانوادتم نبرباهاش حرف بزن بهتر برخورد کننبزرگی رو واسطه کن نصیحتشون کنه

ن بابا خانوادمن

فک کنم شوعرم برخورد پدر و مادرشو میبینه با دامادشون میگا اونا اینجورین اما پدر زن و مادرزنشم اینجوری

رفت و امدتو با خانوادت کم کن اگرم میری خونشون با شوهرت برو اینجوری عزیز تر میشین 

بنظرم باید طرف شوهرت باشی تا خانوادت چون بعد ازدواج خانواده اصلی تو شوهرته و باید همجوره پشت هم باشین و همو تایید کنید پیش بقیه حتی ب غلط