2777
2789
عنوان

انتخاب شما کدومه دوستان عروسی دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من جایی که میرم مو رنگ میکنم کارش یکه و عالیه یکبار بهم گفت موهات خیلی خوب و بلنده بیا مدل هنرجو هام ...

ن اصلا خراب نمیکنن، من 2 بار موهامو دست هنرجو دادم.

یبار موهای مامانمو دادم و بازم براش دارم نوبت میگیرم.

فقط حتتتتما اسم اسناد رو بپرس، و آرایشگاه  های مطرح شهرتون برید.

تو دیوار پر هست کسایی ک مدل میخوان

درجه یکدخترداییمعروسی نیست عقده اما تالار

من بودم میرفتم مو رنگ میکردم چون خودم بلدم آرایش کنم و لنز هم دارم و موهام رو هم میتونم گوجه ببندم یا دم اسبی و یا حتی میتونی پایین موهات رو یکم فر و موج دار کنی یا اگه هیچ کدوم رو بلد نیستی میتونی بری سالن فقط پول براشینگ بدی تا موهات رو صاف و یکدست کنن

اسی اگ چهرت هم خوبه و با عکاسی مشکل نداری مدل میکاپم میتونی بشی.

رایگانم هست، اصولا ب مدل میکاپ از 1500 هم پول میدن.

فقط یدونه میمونه شینیون ک اونم پول بده برو گوجه ای بزن

میکاپ و شنیون شیک رنگ مو با یه ارایش ساده شبیه این زنای 40سالع که دو سه تا بچه دارن میشی تازه هفته ب ...

آرایش ساده با لایت خوشگل و موهاش کرلی کنه خیلی شیک و قشنگ میشه لایت ریشه بزنه ک قشنگتر میشه