2777
2789

عموی حروم زاده ام تمام اموال ما رو که قرار بود بعد از فوت مادربزرگم برسه به ما دزدیده و همه چی رو زده به نام زنش طوری که یدونه یه ریالی تو حسابش نیس 

حالا ما موندیم چب کار کنیم از یکی شنیدیم که چون اموال منتقل کرده به یه نفر دیگه فایده ای نداره 

اگه راهکاری سراغ دارین ممنون میشم بگین ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله

خب یا وکالت از ایشون داشته یا وصی بوده یا هیچکدوم. تو دو حالت اول شما باید دادخواست بدید و ادعا کنید وکیل یا وصی مادر بزرگتون تدلیس کرده. یا شکایت کلاهبرداری کنید.

اگر نه وکالت پاره نه وصی مادربزرگتونه، معامله فضولی بوده و ورثه به عنوان مالک میتونن دادخواست بدن که معامله باطل بشه. در ضمن همه ی اینها دادخواست بدید که انتقال اموال به همسرش بلاوجه یا در قالب معامله صوری بوده.

اونکه که ازش پرسیدیم مشکل مشابه ما رو داشت

بروپیش وکیل. کامل جریان بگو. تاریخ مطابقت میده. همین الان تلویزیون برنامهدقاصی گذاشت عین همین چیزیکه شماگفتی

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خب یا وکالت از ایشون داشته یا وصی بوده یا هیچکدوم. تو دو حالت اول شما باید دادخواست بدید و ادعا کنید ...

ببخشید تاپیکتون قفل بودواقعا زیرقبه دعاکردید دوقلو شد الان جنسیتشون چیه؟ 

بله🥰 البته الان یکیشون قلب داره. هفته دیگه میرم برا جنسیت

چه قشنگ همونجاجنسیتشون هم میخاستی. امام حسین خیلی اقاست منم دیدم 

خب یا وکالت از ایشون داشته یا وصی بوده یا هیچکدوم. تو دو حالت اول شما باید دادخواست بدید و ادعا کنید ...

مرسی گلم از راهنماییت 🙏

نه وکالت نامه نداشته از مادربزرگم 

عمه ی کوچیکم لنگه عموم هس کل اموال مادربزرگم دست اون بود که قبل از فوتش حسابشو خالی کرده بود و نمیدونیم کجا منتقل کرده بود حالا این عموم از عمه ام انگار یه اتو داشت فهمید و نمیدونم سر چی ازش شکایت کرد با هم معامله کردند و عمه ام پولارو داد به این 

ما همه ی اینارو میدونیم ولی موندیم که چ جوری دزدی و کلاه برداری شون رو ثابت کنیم 

بله🥰 البته الان یکیشون قلب داره. هفته دیگه میرم برا جنسیت

رفتی سونومنم تگ کن خوشحال بشم ازاین معجزه