2777
2789
عنوان

جامعه ای شده که گوشی کمتر از ایفون دستت باشه مثل بدبختا نگات میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست
من از زنان ایفون ۴ دیگه گوشیم آیفون بود تا الان که۱۳اونموقع کلاس داشت بگی آیفون دارم نه الان که هرکس ...

طرف ایفون داشته باشه بعد حسابشو نگاه میکنی ده ملیون توش نیست چه فایده ای داره اخه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برات مهم نباشه ۹۰ درصد جامعه ایران زیر خط فقره اینا هم اوسکول هایی هستن که نون شب ندارن بخورن اما فک میکنن آیفون داشته باشن شاخ غول شکستن نقل همون داستان پز عالی جیب خالیه من که برام مهم نیس تو هم نباش در مواجه با اینجور آدما کسی نمیگه تو فقیری اما  در مواجهه با اونا میگن ایی چه آدم تازه به دوران رسیده و چیپی 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اخه خودشونم پولدار نبود ، انقد ادم پولدار دیدم تو اطرافم ک اینو از ۱ کیلومتری تشخیص میدادم هیچی نیست ...

اره خانمی پولدارای اصیل خیلی ساده آن منم خیلی دور و برم دیدم جوونای الانی فکر میکنن آیفون یعنی آخر کلاس نمیدونن کلاس چیزای دیگه اس توی برخورد و رفتار با آدما میشه تشخیص داد

طرف ایفون داشته باشه بعد حسابشو نگاه میکنی ده ملیون توش نیست چه فایده ای داره اخه

عزیزم ده میلیون خوبه 😂دوستم ایفون ۱۶داره بعد میس کال میندازه چون هیچوقت شارژ نداره 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
عزیزم ده میلیون خوبه 😂دوستم ایفون ۱۶داره بعد میس کال میندازه چون هیچوقت شارژ نداره

😂😂😂اون دیگه اخرشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه چیزی میگم نریزین سرم درست گفته ایرپاد فقط به هنسفری بیسیم آیفون میگن البته که خودمم ندارم 😂😂

عزیزم ایرپاد به هندزفری های بی سیم و بلوتوثی میگن که توسط شرکت های مختلف ارائه میشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وای دقیقا دوست من چندساله کار میکنه. خودش میگ ۱ قرون پس انداز نداره،دماغشو عمل کرد بعد لباشو ژل زد و آیفون خرید،درصورتی ک میتونست ماشین بخره و آخرشم با یه دکتر آشنا شد.

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من اصلا هبچوفت نفهمیدم ادم چرا باید اخرین مدل ماشین یا گوشی رو داشته باشه. من همیشه ایفون میخرم چون از اول ایفون دستم بوده ولی هیچ وفت مدل اخرشو نمبخرمچون قیمتش شدید میاد پایبن. ماشینم همینطور هیچ وفت ماشین اخربن مدل و نو نمیخرم. چرا باید این کارو کنم؟مگه ادم دیوونه اس با اون پول میرم سفرو خوش گذرونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40