2777
2789
عنوان

جامعه ای شده که گوشی کمتر از ایفون دستت باشه مثل بدبختا نگات میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 66 پست
عزیزم ایرپاد به هندزفری های بی سیم و بلوتوثی میگن که توسط شرکت های مختلف ارائه میشه

نه اسی ایرپاد فقط مال اپله 

کی تا حالا گفته بریم ایرپاد سامسونگ بخریم ؟ 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی سرچ کنی عزیزم

عزیزم شما سرچ کن ایرپاد 

داری اشتباه میگی دوست عزیز حداقل قبول کن😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عزیزم شما سرچ کن ایرپاد داری اشتباه میگی دوست عزیز حداقل قبول کن😂

اپل فقط اولین شرکتی بوده که چنین چیزی طراحی کرده ، نه اینکه ایرپاد فقط برای اپل باشه ، بعد ها شرکت های دیگه هم ایرپاد تولید کردن ، از سامسونگ تا شیائومی و لنووا

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اپل فقط اولین شرکتی بوده که چنین چیزی طراحی کرده ، نه اینکه ایرپاد فقط برای اپل باشه ، بعد ها شرکت ه ...

نه دوست عزیز شما وقتی میگی ایرپاد یعنی فقط شرکت اپل

مثلا گلکسی بادز مال سامسونگه نمیشه بگی بریم بادز از اپل بخریم 

من حدود سال ۹۶ اینا سیکس رزگلد داشتم و چون بچه بودم فکر میکردم الان خیلی خاصم ... ولی الان سامسونگ دارم راضیم اینا احتمالا هنوز تو همون بچگی موندن که فکر میکنن ۱۳ خاصه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه