2777
2789
عنوان

تو شهرمون سه تا بچه قرص خوردن مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 57 پست
دارو تلخه بچه چجوری میتونه بخوره

خالی کردن داخل. ظرف روش اب ریختن خوردن. دیگه تلخو شیرینش و داشتن بازی میکردن دیگه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجور بچهای ما بزور میخورن روشون میخوابیم تا یه سی سی دارو بدیم بهشون

دقیقا.بچه های من از بچگی مقاومت میکرددن. حالا این طفلی ها....😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

تلخه چه طور خوردن ؟! من ب روز یک قاشق بهشون میدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بزرگه ۷ ساله داداشه ۵ خواهر کوچیک ۲

این خبر برا سه چهار سال پیش

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ببخشید ولی چه پدر و مادر بی فکری که بچه دو ساله و ۵ ساله رو سپردن دست یه بچه ۷ ساله که خودش رو هم نمی تونه جمع کنه 

من بچه ۹ سالم تو خونه تنها نمی زارم انوقت اینها سه تا رو تو خونه تنها گذاشتن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تلخه چه طور خوردن ؟! من ب روز یک قاشق بهشون میدم

عزیزم قرص کجاش تلخه خالی کردن تو اب سر کشیدن ی لیوان تو بازی  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید