2777
2789
عنوان

تو شهرمون سه تا بچه قرص خوردن مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 57 پست
عزیزم قرص کجاش تلخه خالی کردن تو اب سر کشیدن ی لیوان تو بازی

تلخه عزیزم نخوردی دیگه 

قورت میدن تلخیش مشخص نباشه 

ولی تو آب مثل زهر ماره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه پدر و مادر بی فکری سه تا بچه رو تنها گذاشتن خونه

متاسفانه والدین بیعار زیادن و از این کارا زیاد میکنن. نمونش خاله ی خودم که شاغله

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی چه پدر و مادر بی فکری که بچه دو ساله و ۵ ساله رو سپردن دست یه بچه ۷ ساله که خودش رو هم نم ...

من خودم ۳ تا داداش ابجی کوچیک تر داشتم مراقبت میکردم منتها یادمه مامانم حتی شوینده هارو هم جمع میکرد از زیر دستمون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
احتمالا کاسه ای زیر نیم کاسه هست وگرنه بچه ها خودشون نخوردن 😑😑😑

داروهای این دوره زمونه نمیکشه👍👍👍

منم میگم باید جسدشون کالبد شکافی میشد دلیل اصلی مرگو میفهمیدن 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

منم یه بار بچه بودم یه شیشه استامینیفونو سر کشیدم

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

اره واقعا تلخه. من استامینوفن رو تو آب حل کردم بدم به پسرم ولی واقعا تلخ بود

منم همینطوری میدم کلن صورتش جمع میشه از تلخی مثل زهر ماره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا خدایی دیگه این خبرا رو به اسم خودتون پخش نکنید همه اینستا دارن

یعنی چی؟

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤