2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خداروشکر ولی خوب یه کم و کسری های مادی هست که کامل نمیتونی کیف دنیا و امکاناش رو ببری

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
چرا بد

فک میکردم با فامیل  ازدواج میکنم تا ابد تو شهر خودم میمونم 

و عاشق نمیشم

مردای فامیلمونم‌ داغونن از اخلاق و قیافه و همه چی

برعکس شد با غریبه ازدواج کردم عاشق شدم اومدم شهر مورد علاقم شوهرمو از همه لحاظ عالیه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اره، یعنی به جز فشاری که تورم داره به همه زندگیا میاره مشکل خاصی نداریم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

از لحاظ معنوی و عاطفی عالی 

اما مالی داره بهمون فشار میاد

با اینکه جفتمون شاغلیم 

چون از صفر و پایه ضعیف شروع کردیم ،الان اذیتیم 

همکارای همسرم اکثرا پدرمادرشون کاملا موقع ازدواج حمایت کردن و الان اکثرا خونه و ماشین خوب دارن 

اما ما چون فقط خودمون بودیم و خودمون ،خیلی داریم دوندگی می‌کنیم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اره ولی با از دست دادن عزیز جوون از زندگی سیر شدم در کل خدا واسه کسی نیاره آدم اونموقع میفهمه چقد خو ...

اره منم غم و ترس  از دست دادن عزیز رو دارم همش استرس دارم همش فکر میکنم دنیا خیلی پوچه