2777
2789

سلام دوستان

من یه دختر سه و نیم ساله دارم. خودم کارمندم و همسرم دانشجو بود که درسش تازه تموم شده.

مشکل دخترم اینه که همه‌اش تو خودشه. تقریبا هیچ میلی به برقراری رابطه با دیگران نداره. بلد نیست به سوالات با بله و خیر جواب بده و هیچوقت هیچ سوالی نمیپرسه.

ما یه اشتباهی که کردیم این بود که چون خیلی پیشش نبودیم، از تقریبا یک و نیم سالگیش کارتون می‌دیده ، اونم به انگلیسی! لغات خیلی زیادی بلده ولی جمله ساختن و ارتباط برقرار کردن بلد نیست. اصلا میلی به این کار نداره.

چکار باید بکنیم ؟

(پیش چندتا روانشناس بردیم، تو طیف اوتیسم نیست)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باهاش بیشتر وقت بزارین اون اگ سوال نمیپرسه خودتون بپرسین ازش تا یاد بگیره یا ببرینش شهر بازی پیش اقوام با بچه های دیگ بازی کنه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

مثلا اینطوریه که چندتا بازی رو بهش یاد دادم و بعضی وقتا با هم بازی میکنیم (قایم باشک، توپ بازی ، لگو، نقاشی، ...) ولی بعضی وقتا وسط بازی میزاره و میره. اصلا تمرکز نداره. مهد میره ولی با بچه‌های دیگه تقریبا ارتباطی نداره. کلا خیلی تو خودشه...

خب باهاش بیشتر وقت بزارین اون اگ سوال نمیپرسه خودتون بپرسین ازش تا یاد بگیره یا ببرینش شهر بازی پیش ...

شهربازی زیاد میبریم.اتفاقا خیلی شلوغ و پرجنب و جوشه. ولی هیچ همسن و سالی تو فامیل نداره.