2777
2789
چرا عزیزم

کلا با چیزی که تصور میکردم خیلی فرق داره 

میخواستم فرهنگیان بخونم ،عاشق شم با یه آدم درست و حسابی ازدواج کنم حالا جدا از مسائل مالی به هیچکدوم نرسیدم الان میرم دانشگاه اما رشته مورد علاقخه نیس ازدواج کردم اما عاشقانه نه با یه آدم بیشرف ازدواج کردم که بهم خیانت کرد الآنم دارم جدا میشم از هر لحاظ فشار رومه خیلی کم آوردم خانوادم هم از اینطرف درد خودم بس نیس خدا منو با اونا هم امتحان می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا با چیزی که تصور میکردم خیلی فرق داره میخواستم فرهنگیان بخونم ،عاشق شم با یه آدم درست و حسابی ازد ...

ی سوال بپرسم

اکسی دقیقا عین استوری تو رو گذاشته یعنی چی؟

مثلا از طبیعت پاییزی گذاشتی

فردا دقیقا از طبیعت پاییز عکس گرفته گذاشته

فازش چیه؟؟

😘Thanks GOD 
چرا آخه متاهلی

خیلی بهشون خوبی کردم و بدی دیدم . ولی خونم اونجا به جوش اومد که خواهر مستاجرم بعد از ۲۰ سال پس انداز پول خرید خونه رو جور کرد . ولی بابام و داداشم سرش کلاه گذاشتن و پولشو خوردن . فقط من طرف خواهرمم . تمام خانواده طرف داداشم شدن . هر چی بدی در مورد آخر زمان گفتن تو خانواده ما میشه دید . قسمت تلخش اینجاست که بالای صد میلیارد ثروت دارن ولی به پول خواهر بیچاره م طمع کردن . 

ی سوال بپرسماکسی دقیقا عین استوری تو رو گذاشته یعنی چی؟مثلا از طبیعت پاییزی گذاشتیفردا دقیقا از طبیع ...

اکسته ؟؟

خب داره این کار می‌کنه تا باهاش سر صحبت باز کنی اما میخواد تو بری اول سمتش مثلا بهش پیام بدی و دلیل این کارش بپرسی یا چیزی بهش بگی داره کرم می‌ریزه دیگ