2777
2789
ببین فقط استرس کارو خراب میکنهمن دو ساعت قبل از امتحان قرص خوردم و صبحانمو کامل خوردماشکال نداره قبو ...

نمیدونم این سه بارو که حتی بدون پارک دوبل زدن وتو همون لحظه اول افتادم حس میکنم ایندفعه هم اینطور میشه نا امید شدم دیگه

دعا کنید برام لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کنید منم ایندفعه قبول بشم خیلی نا امیدم

نه ناامید نباش با مربی تمرین داشته باش قبول میشی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
همین بار سوم که افتادم روز قبلش با مربی تمرین داشتم ولی بلز افتادم

کلا امتحان سخته ، ادم استرس داره یادش میره ولی سعی کن قبلش قرص برا استرس بخوری کمک میکنه.. به خود افسر هم خیلی بستگی داره بعضیا سختگیرن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
مرسی عزیزم بابت راهنماییت

قربونت 

این اجازه ها اینا حواست باشه ، چراغ راهنما زدنو ... ، از آینه بغل خوب نگاه کن که مثلا افسره بگه این حواسش هست بعدم اون اول که کمربند و ترمز دستی و... بقیش هم که باید خوب برونی.

به شانس هم بستگی داره من پارک سی سانتم خوب نبود افسره از من نخواست 

قربونت این اجازه ها اینا حواست باشه ، چراغ راهنما زدنو ... ، از آینه بغل خوب نگاه کن که مثلا افسره ب ...

من این سری بخاطرایست خروج از پارکو اینکه موقع حرکت هماهنگ گاز وکلاج رو استفاده نکردم وزیاد گاز دادم افتادم 

من این سری بخاطرایست خروج از پارکو اینکه موقع حرکت هماهنگ گاز وکلاج رو استفاده نکردم وزیاد گاز دادم ...

این نشون میده رو کلاج هنوز مسلط نیستی ، به مربی بگو خوب تمرین کنه باهات لازم بود قبل امتحان اصن دو سه جلسه تمرینی وردار با یه جلسه چیزی نمیشه 

من رو کلاج مسلط بودم ولی اونجا که امتحان میدادن خیلیا مسلط نبودن 

بقیش هم که اجازه و ... هس که باید حواست باشه