2777
2789
عنوان

اطرافم همه متاهلن حتی کوچیکتر از خودم 🤨 افسردگی گرفتم به والله

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست

[QUOTE=363987166]از اونجایی که نامزد یا زنش روز کشیکش میاد پیشش کلی اهمیت میده بهش و … اگه کسی ناراضی باشه همچین کار ...[/QUO یه درصد به این فکر کن هماهنگ شده باشه زنگ زده گفته بیا من خودم متاهلم  بار ها این چیزارو دیدم  یا خودمو مثال بزنم بارها دعوا داشتیم  ولی یک ساعت بعد تو جمع چنان خوبیم انگار دعوایی نبوده باز برمیگردیم خونه سر سنگین

همدم و پول چه ربطی به هم دارن؟ مگه ازدواج واسه پوله؟

همدم ربطی به پول نداره متوجه منظورم نشدی 

میگم خیلی از رابطه ها به خاطر ترس از تنهاییه وگرنه چیز خاصی توش نیس معمولا 

خیلی از خانوما به خاطر اینکه یه نفر خرجشونو بده ازدواج میکنن ولی گرفتار یه مرد بد میشن و شکست میخورن

گغتم اگه مشکل مالی نداری همین مجرد بودنت بهترین حال ممکنه 

بد دوره زمونه ای شده چون اکثر مردا بد شدن و اگه خیلی خوش شانس باشی یه مرد خوب پیدا میکنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اونجایی که نامزد یا زنش روز کشیکش میاد پیشش کلی اهمیت میده بهش و …اگه کسی ناراضی باشه همچین کاری ...

واقعا جدا از این بحث ها قشنگ نیست متاهل ها جلو مجرد ها اینقدر دل و قلوه بدن 

میشه برای قبولی دانشگاهم صلوات بفرستی ؟ 
نه هنوزم پسر عالی هست مطمین باش موقعیت اجتماعیت که عالیه خیلی مادرشوهر پسندی

پس کووووو

چرا من نمیبینم

دو سه تا که بودن پریدن

یکیش هم چندین ماهه چ ص ی میاد خواستگاری رو هی عقب میندازن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
عزیزم من تستام نمیشمردم هر مبحثی میخوندم تست های همون مبحث هم میزدم حالا یه مبحث کمتر یه مبحث بیشتر

با پایه درسی متوسط دندون میشه اورد ؟ 

دلم پرررر میکشه برا این رشته

میشه برای قبولی دانشگاهم صلوات بفرستی ؟