2777
2789
عنوان

به خانوادم نگفتم مشکل قلبی دارم

87 بازدید | 10 پست

۱۶ سالمه

چون میترسم چون خجالت میکشم چون بدم میاد

یبار بچه بودم سرطان گرفتم کلی تو پروسه درمان و عملم همش نیش و کنایه زدن که تو مایه دردسری و حتی پول عملمم دکتره دلش سوخت خودش داد اینا پول نمیدادن ا اینکه وضعیت مالیشون خوب بود و خوبه

الانم نمیدونم چیکار کنم که نفهمن مشکل قلبی دارم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت از کجا فهمیدی

یمدت حالم بد میشه تو مدرسه خونه همجا تیر میکشید رفتم یواشکی دکتر بجای کلاس زبان و فهمیدم تنگی دریچه میتراله

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
عزیزم باید درمان بشی خدای نکرده بیماری اگه باشه پیشرفت نکنه

بهتر

بمیرم راحت شم

دکتر رفتی 

چه مشکلی داری؟منم مشکل قلبی دارم و کسی نمیدونه ینی به کسی نگفتم دوست ندارم بخاطر من غصه لخودن کم بدبختی ندارن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
دکتر رفتی چه مشکلی داری؟منم مشکل قلبی دارم و کسی نمیدونه ینی به کسی نگفتم دوست ندارم بخاطر من غصه لخ ...

تنگی دریچه میترال