2777
2789

سرکار که میرم از هر ۱۰ نفر ۵ نفرشون متاهلن۲ نفرشون نامزدن ۲ نفرشون رل فاب فقط یه نفر سینگله که اون یه نفر منم 😑 افسردگی گرفتم به والله 

اکثرا همسن هستیم بعضیا کوچیکتر هم هستن هم پسر هم دختر

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

چند سالته

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رابطه رفتن دردسرای خودشو داره نگرانی داره استرس داره ولی اگه مستقلی و خوب پول در میاری مجردی و بدون رابطه بودن بهتره چون مردا اکثرا باعث عذاب ادمن 

میدونم تنهایی سخته ولی من راضی بودم انقد پولدار بودم نیازی به هیچ مردی نداشتم

چند سالته ؟؟چرا افسردگی؟شاید اونم حسرت مجردی تو رو میخورن از کجا میدونی زندگیشون خوبه مشکلی ندارن ک ...

از اونجایی که نامزد یا زنش روز کشیکش میاد پیشش کلی اهمیت میده بهش و …

اگه کسی ناراضی باشه همچین کاری میکنه؟

تو رابطه رفتن دردسرای خودشو داره نگرانی داره استرس داره ولی اگه مستقلی و خوب پول در میاری مجردی و بد ...

همدم و پول چه ربطی به هم دارن؟ مگه ازدواج واسه پوله؟

رزززززششششکهمه راضی

درکت میکنم یه خانومی اینجا منو نصیحت کرد ک من دلمه جدا شم بعد تو میگی شوهر 

یه روز همینجوری رفتم تایپکاشو خوندم دیدم نوشته دارم دق میکنم دعا کنید شوهرم طلاقم نده

عزیزم اتفاقا اگ ادمت رو پیدا کنی متاهلی خیلی شیرینه من4ساله تنهام واقعا از لحاظ روحی حالم بده ادمیزاد ب یکی احتیاج داره همدمش باشه اگ ادم نیازی نداشت خدا زوج نمی افرید امیدوارم ی ادم خوب بیاد تو زندگیت