2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 247 پست
خیلی دوست داشتم اینا گیر من میفتادن کاری باهاشون میکردم تا دنیا دنیاست حرف داستان ادب کردن شون همه ج ...

خدا نکنه عزیز ادم تا توی شرایط قرار میگیره نمیتونه تصمیم درست بگیره وگرنه بیرون قضیه راحته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم گلم

چشمت بی بلا گلم .

محکم وقوی نترس باش از هیچ کس نترس حتی شوهرضعف نشون نده یبار برای همیشه کاری باهاشون بکن شری راه بنداز همه بشینن سر جاشون به شوهرت قبلش هشداربده بگو کاسه صبرم دارلبریز میشه دیگه خودمم خودمو نمیشناسم 

دختر خوب همه زير شوهرته مادر شوهرت مثل مال منه كه الان داره تاوان پس ميده خدا جاي حق نشسته تو تنها كاري كه ميتوني بكني اينه كه كار رو خوب انجام ندي ظرف ميشوري چند تا بشكن يا مثل خواهر شوهرم خودت و با كارهاي الكي سرگرم كن نميشه كه همه بشين فقط تو بلند شي تو هم پرو باش تو ميترسي لخاطر اين عزت و احترام نداري مثل من تو اشتباه نكن اونا تو رو طلاق نميدن ميدونن كسي رو نداري تهديد ميكنن پس تو هم وا نده گفتن طلاق بگو باشه حق وًحقوق منو بدين ميرم هر جا هم رفتم ميگم كلفت مبخواستن من نبودم باور كن اونا بهت فشار ميارن از خونت نرو بيرون هيچوقت ولي كل هفته كه نيستن تو گوش شوهرت بخون با ناراحتي حتي گريه من خسته شدم همه ميان ميخورن از من انتظار دارن با بكو ميخوام اقدام كنم استرس برام خوب نيست چون خونه مادرش هستي كارت سخته اما شدنيه سعي كن كارها رو طوري انجام بدي كه تنهاي از پسش بر نمياي هر كي اومد بسپار به اون بگو شما خيلي لهتر درست ميكنين با ادمًهاي.زرنگ بايد مثل خودشون باشي

خب اگه جدا بشی کجا میخای بری ؟؟ حداقل باید ۲۰۰ میلیون پول لوازم خونه داشته باشی داری ؟؟

وسایل اینجا و میبرم اگه جدا بشم فقط یخچال و گاز و لباسشویی ندارم که یه یخچال ارزون از دیوار میخرم و گاز و اینا هم از همون دیوار کار میکنم میخرم اگه بشه پول پیش خونه همین سلاهام هست

چشمت بی بلا گلم .محکم وقوی نترس باش از هیچ کس نترس حتی شوهرضعف نشون نده یبار برای همیشه کاری باهاشون ...

با اونا همدست میشه میگم صبرم رو لبریز کردی میگه لبریز بشه مثلا چه ..... میخوای بخوری کلا طرف اوناست ابله

من همون اول حد مرز نشون اول اون شوهرم میدادم بعد خانوادش . چکار باید کنی همین کارایی که کردی دیگه نک ...

چشم عزیزم آخه شوهرم شده سر خانوادش تا دو ماه قهر بوده خونه رو می‌کنه جهنم خانوادش از اون طرف اینا رو چیکار کنم

وسایل اینجا و میبرم اگه جدا بشم فقط یخچال و گاز و لباسشویی ندارم که یه یخچال ارزون از دیوار میخرم و ...

مرکز استانی؟؟ بتونی راحت کار پیدا کنی؟؟

اگر میتونی تا خونه شوهرتی برو دوره تکنسین داروخونه و نسخه پیچی دستیاری دندون  ببین بتونی کارش پیدا کنی