2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 247 پست
آخه نامزدی شوهرم نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنم میرفتم بشقاب بیارم می‌گفت بیا بشین اونا هستن ننش از ا ...

چند مدت نامزد بودی؟ چقدر رفت و آمد داشتی؟

رفتارشون با بقیه عروسها و بقیه خانواده چطوری بود؟

رفتار خود شوهرت در برابر مادرش چطوری بود؟

یعنی مثلا ۱-۲ سال هر هفته شوهرت در مقابلت تونسته فیلم بازی کنه؟ که نه اخلاق و رفتار خودشو متوجه بشی و نه مادرش؟

آخه خیلی سخته کسی که پرتوقع هست بتونه مدتها جلوی خودشو بگیره و بروز نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یه مورد اینجوری همسایه داشتیم دیگه ازبس دعوا میکردن زنه به شوهرش گفت دیوار کشیدن بین حیاط خونه ها ...

بدبختی در بیرون مشترک رو پلوار دوباره باید یه در بزنه اصلا نه خونه درست حسابی دارن نه فهم و شعور دارن 

اره واقعا فکر میکنم قراره یه وقت طلاقم بدن چی بشه

ببین چقدر مظلوم هستی که راحت بهت میگن طلاقت بدیم و واسه پسرمون زن صیغه کنیم و فلان.    والا خانواده شوهر منم خیلی پررو و بی ادب بودن ولی من از پس خودم براومدم الان دیگه جرات ندارن حتی پشت سرم حرف بزنن چی برسه جلو روم.    روی قدرت بیان و اعتماد به نفست کار کن.   حتما دانشگاه برو همزمانم سرکار برو خیلی تاثیر داره

عزیزم نکن .اگرم گفتن بگو نمیتونم دستم درد میکنه یا پام درد میکنه اگه ناراحتین پاشم برم؟بخاطر کار صدا ...

اون یکی عروساش هم تا من میام شروع میکنن تند تند کارکردن با اونا خوب شدن برای خودشیرینی خو فتنه بیا یه دقیقه بتمرگ ما رو هم بده نکن 🤦‍♀️🤣

تا حرف میزنم شوهرم قهر تا مدت ها می‌ره تو اتاق الکی مثلا دارم با تلفن با یکی حرف میزنم و سرد شدم از ...

ضعف نشون نده که ا. طلاق میترسی نترس طلاقت از طرف اونا باشه باید خیلی غرامت بدن بهت از تهدیداشون نترس 

یکم سیاست یاد بگیر شوهرتو بکش سمت خودت 

عاشقانه ها و سوپرایزهای دوتایی داشته باش تا بفهمه حریم دارین 

چشم عزیزم تو همه چی دخالت میکنن هر روز دعوا داریم تو خونه گیر داده ننش بچه بیار من بزرگ کنم منم گفتم ...

اینو گفت بگو ااا تو خونه شما صیغه کردن و صیغه شدن عادیه ؟ نمیدونستم 

اون یکی عروساش هم تا من میام شروع میکنن تند تند کارکردن با اونا خوب شدن برای خودشیرینی خو فتنه بیا ی ...

خااااک یعنی دخترا همه میشینن عروسا فقط جلو دستشون کارمیکنن؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....