2777
2789

بچه ها من نزدیک سه ساله ازدواج کردم تو یه حیاطیم با مادرشوهر از اول زندگی مادرشوهرم داره حکومت می‌کنه و تو زندگی ما دخالت و سلطه گر هست سنش هم بالاست حرف متوجه نمیشه هر چی میگیم کار خودشو می‌کنه شوهرم کپی خودشه و از دست هر دوشون دارم میکشم و از روز اول هر چی گفتن من انجام دادم مادرشوهرم توقع داره دختراش و پسراش قبل از اینکه میان من برم اونجا شام بزارم و بشقاب و ظرف ظروف شام رو آماده کنم وقتی بعدش من میام همه به من بی محلی و کج و کوله میکنن از خودش تا دختراش انگار یه چیزی طلب دارن با اینکه بعد شام همیشه ظرفا گردن منه و تعداد زیاد هم هستن ظرف اون همه آدم رو میشورم کمرم نصف میشه قشنگ بعد دیروز به شوهرم گفتم این موضوع رو فکر کردم الان اون میگه آره تو راست میگی گفتم من از ظرف شستن بدم میاد همون بشقاب میزارم کمک میکنم تو سفره پهن کردن پوزخند زد گفت اینا که کار نیست عیب نداره تو برو قبل از اینکه کسی بیاد شام رو برای مادرم بزار همین جوری خشکم زد یادمه دو سه بار رفتم شام گذاشتم اومدم دیدم غذام رو خراب کردن جاریم اومد آب رو پر کرد تو خورشت اون یکی اومد نمک ریخت غذارو شور کرد و آخرش همه سر سفره انداختن گردن من که دستپختم خوب نیست بعد دو سه بار مادرش خواسته کار بکشه من نرفتم یبار چهل کیلو سبزی خرید من دیسک کمر دارم گفتم به شوهرم بهش بگو برای ما نگیره به بهونه ما باز رفت کار خودشو کرد مادرش خلاصه به شوهرم گفتم نمیتونم برم بدش اومد که باشه برو غذا بزار برای اونا که اونجان کلا لج کردم نرفتم و تا یکماه قهر بودن خودش و مادرش واقعا نمی‌دونم چیکار کنم از دستشون خستم کردن

چ بیشعور مگه نوکرشونی .مادرشوهرت قبل ازتو نوکرداشته؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ بیشعور مگه نوکرشونی .مادرشوهرت قبل ازتو نوکرداشته؟

خیلی پرو هستن توجمع فقط عروس هست تو آشپزخونه خواهرای مادرشوهرمم همیشه خونه مادرشوهرش هستن تیکه میندازن بچه ها بیاین بشینین عروسا هستن اونا باید کارکنن

مادره ولیعهد 😂

والا اشتباه میکنه اونا خودشون میان میخورن خودشون هم باید غذا درست کنن و ظرف بشورن اسی پرروشون کرده .هرروقت اونا میان اسی باید نره پیششون یا بره خونه باباش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
والا اشتباه میکنه اونا خودشون میان میخورن خودشون هم باید غذا درست کنن و ظرف بشورن اسی پرروشون کرده . ...

پدرو مادرم فوت شدن مادرشوهر فته از قصد که دختراش هستن مارو می‌کنه و عروسارو که کلفتی کنه وگرنه می‌تونه دختراش رو جدا بگه عروساش رو جدا