2777
2789
عنوان

بچه ها این پسره رو بلاک کنم دیگه

1 بازدید | 18 پست

دیروز گفتم میاد بعضی چیزا رو اشتباهی مینویسه

بعد میگم این چیه نوشتی همون سوالم رو دیر جواب میده

مثلا ۲۴ ساعت بعد

یا میگه: چی میگی تووو؟؟ چرا گیر میدییی؟؟

عندی دیر جواب میده تا ذهنم‌ مشغول باشه

باز دوباره دو روز پیش یه چیزی اشتباه نوشته بود گفتم این چیه

الان سین زده جواب نداده

اعصابم رو خورد میکنهههه 🥲🥲

سنشم بالای ۳۰ هست باسوادم هست 

دیروز همه گفتن بلاکش کنم هنوز سین‌نزده بوده

الان دیگه سین زده و جواب نداده 

من این آدمو چند بار بلاک کرده بودم هی از یه سوراخی باز پیداش شده 

سین نزن یا سین بزن جواب نده خلاص

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا این چیه بلاک کن😂

اصلا یک سااال بود بلاکش کرده بودم باز پیدام کرددد 

من اشتباه کردم دوباره جوابش رو دادم تقصیر منه

ولی دیروز مثلا اومده بود انگلیسی بنویسه start رو نوشته بود stra من میگم چی نوشتی بعد میاد سین میکنه جواب نمیده 😐😐😐 اسکلهههه 

آخه ازش سوال پرسیدم جواب نداده رو مخمه 🥲کار همیشگیشه

نپرس دیگه ازش

آدم قحطه؟؟ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

همونو بگووووو 😕

والا به خدا 

فکر کرده کیه یا چیه ؟ 😒😒😒

قشننننگ نادیده ش بگیر 

انگاااار نه انگار همچین آدمی اصلا وجود داره

والا به خدا فکر کرده کیه یا چیه ؟ 😒😒😒قشننننگ نادیده ش بگیر انگاااار نه انگار همچین آدمی اصلا وجود ...

دقیقا درست میگی عزیزم خب این سوالهایی که تو ذهنم درست کرده رو چیکار کنم 😂 هی میگم اون لعنتی چی بود اون روز تایپ کرددد اون چی بود نوشت 😐😐 یعنی یادم‌ میره بعدا ؟؟؟ 

دقیقا درست میگی عزیزم خب این سوالهایی که تو ذهنم درست کرده رو چیکار کنم 😂 هی میگم اون لعنتی چی بود ...

مشخصه عمدا این کارو میکنه که فکرتو مشغول خودش نگه داره

جریان آب نمکه

نذار به هدفش برسه ، برات مهم نباشه اصلا

اصلا یک سااال بود بلاکش کرده بودم باز پیدام کرددد من اشتباه کردم دوباره جوابش رو دادم تقصیر منهولی د ...

رشتت کامپیوتره؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نه عزیزم اون مثلا خیر سرش اومد کلاس بزاره یه کلمه انگلیسی تایپ کنه 😕

اهاان 

اخه استارت؟😐

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اهاان اخه استارت؟😐

بهش گفتم حوصله بحث ندارم بعد اومد نوشت آره الان استارتش رو میزنیم به فینگلیش نوشت... من اصلا منظورشو ک نفهمیدم بماند هی میگم این کلمه یعنی چی 😂 ازش پرسیدم بعد الان ۲۴ ساعته سین کرده جواب نداده... 

این از عمد جواب نمیده تا ذهنم مشغول شه حالا میگم بلاکش کنم... بعد باز فککرم مشغول نشه؟ از دستش وسواس فکری گرفتم یادم میره یعنی؟ 😐