2777
2789
عنوان

بچه ها این پسره رو بلاک کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
دقیقاااا کارش عمدیه خب میگم کلا بلاکش بکنم بنظرتون ؟؟

مگه نمیگی بلاک کردی دوباره پیداش شده ؟؟؟

کلا ندیده بگیر هرررچی هم گفت سین کن جواب نده بیخیال میشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بهش گفتم حوصله بحث ندارم بعد اومد نوشت آره الان استارتش رو میزنیم به فینگلیش نوشت... من اصلا منظورشو ...

ببین اینکه جوابتو میده مهم نیس اینکه برمیگرده میگه نفهمیدی و چرا گیر میدی بده

اخه یکی نیس بگه مرض دارین فینگیلیش مینویسین

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اینکه جوابتو میده مهم نیس اینکه برمیگرده میگه نفهمیدی و چرا گیر میدی بدهاخه یکی نیس بگه مرض دار ...

آرههه باز میگم اون به درک بره گم شه حالا اگه کات کنم باز بعدا این‌چرت و پرتاش یادم‌میره به مرور زمان؟؟ 😂😐 

آرههه باز میگم اون به درک بره گم شه حالا اگه کات کنم باز بعدا این‌چرت و پرتاش یادم‌میره به مرور زمان ...

اره

تهشم یادت نرفت برمیگردی میخندی به کاراش

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇