2777
2789

بچه ها 

من یجایی گفتم عاشق کارای هنریم و به خونه داری خیلی علاقه مندم ولی یه نفر بهم خندید 

مگه بده؟اخه چه فرقی بین خانم خانه دارو شاغل هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

او همه عیب تو گیرد تا بپوشاند عیب خود را خونه داری سلیقه و روحیه میخواد که نصیب هر ادمی نمیشه میخوای برو خونه هاشون ببین چقد بهم ریختس و همه چیزشون درب و داغون میشه زود ب زود

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

دیده خودش بی هنره و جز خوردن و خوابین کاری نمیکنه،گفته اینجوری مسخرت کنه مثلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خانه داری خیلی سخته .

نه حقوق داره نه بازنشستگی نه وجه اجتماعی .

کلا انگار ادم بیکار حساب میشه . در حالی که خیلی کار میکنه در خانه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

جامعه القا کرده خیلی از چیزایی ک ما دوست داریم و میخوایم خواسته های خودمون نیست خواسته های جامعه اس 

هیچ فرقی نداره واقعا 

منم خیلی خانه داذی رو دوست دارم واقعا 

و به هر کی میکم میگ نه زن باید برای استقلال بره سر کار 

نه زشت که نیست. خیلیم خوبه ادم به چیزی علاقه داشته باشه.اما خانه داری به رشد مالی و اجتماعیت کمک نمیکنه متاسفانه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

منم علاقه دارم به اشپزی و کیک پختن و اینا همش فک میکنم نباید داشته باشم زیادی خاله زنکیه امروزی نیس

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌