2777
2789

فرید امیری داداش وحید امیری😂

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه فوتبالیسته اسمش سیاوشه فامیلشو نمیدونم تو سپاهان بازی میکنه

اون بری بگی سلام مخش زده میشه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بابا بیخیال رفته بودم هتل اصفهان ملوان  بعد رفتم شیراز دوباره یه تیم دیگه اونجا بود  همشون به همه شماره میدادن 

اگه بهت نخ بدن دلیل بر خوبی طرف نیست به همه نخ میدن😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
تو ۱۶ سالگی مخشو تو اینستا زده😐🤌🏼

جدیییی..دیدم زود ازدواج کرد

چجوری؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

خب حله بزا ببینم چی میشه😂🤦🏼‍♀️

خدا پشت و پناهت🤣