2777
2789
عنوان

جاریم دیشب حالمو گرفت نمیدونم چطور حالشو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ی جاریم اینجوری بود درکت میکنم 

اصلا اصلا بهش محل نده اهمیت نده بزار بترکه منم جاریم اینجوری میکرد اصلا عکس العمل نشون نمیدادم میترکید

همش جلب توجه میکرد

الان همه شناختنش چی هست شوهرمم اصلا باهاش ی کلمه هم حرف نمیزنه

توام اصلا بدش و ب شوهرت نگو

دنبال زیر بغل ماری؟ عطسه تن تن نوشتم ی غلط در اومده دیگه حالا

دنبال زیربغل مارنیستم دوبارخوندم متوجه نشدم یه حرفوادم اشتباه مینویسه نه اینکه هم ع هم ط رواشتباه بنویسی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

والا انگار شما حسودیت میشه بهش شاید فقط از نظر خودت خوشگل‌تری ازش!!

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
شوهرت هنوزم میگه هنوز عاشقت نشدم ؟ حتما اون حسی که بایدو بهت نمیده که جاری به چشمت اومده و حسودی میگ ...

نگفته عاشقتم ولی میگه دوس داشتن با ارزش تره و از نظر توجه و خرید و همه چی کم نذاشته مشکل خودمم ک اعتماد بنفسم پایینه چن بار ازمون دادم قبول نشدم استخدامی چون اون معلمه حسودیم میشه میترسم شوهرم دوسم نداشته باشه درگیرم