2777
2789
عنوان

جاریم دیشب حالمو گرفت نمیدونم چطور حالشو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 33 پست
اره انگار😁 امروز حال نداشتم سر کارم نرفتم ذهنی درگیرم حس میکنم بی ارزشم 😔

ولش کن بابا جاری بفهمخ اینقدر درگیرشی از خوشحالی تو پوست خودش نمیگنجه فکر کن اصلا وجود نداره خوبیاتو به شوهرت نشون بده دیگه اصلا جاریت به چشمش نمیاد

نگفته عاشقتم ولی میگه دوس داشتن با ارزش تره و از نظر توجه و خرید و همه چی کم نذاشته مشکل خودمم ک اعت ...

نه نگاه 

به شوهرت بگو عزیزم ی چیزی رو میخوام همیشه یادت باشه 

من انعکاسی از توام 

هرکاری کنی منم همون کارو میکنم اینو یادت باشه و اگه دیدی جاریت بهش پیام میده بگو چه خوب که راحتی با همه منم میخوام با پسرخاله هام راحت باشم و چت کنم 

و جلوی جاریت با شوهرت شروع کن بگو بخند 

و دور کمرشو گرفتن و مشغول صحبت شدن و بی توجهی به بقیه 

هرجور تو خثدت رو ببینی شوهرتم همونطور تورو میبینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چراهمش ب شوهرت میزنگه وپیم میده 😐زیادخودتودست پایین نگیرتاآخربعدهمونجوری میمونی یکم اعتمادبنفستوببربالا شوهرتم اگ اونطورزنی میخاست میرفت میگرف 😏البت بعضی مرداهمینن شوهرمنم منوباجاریام مقایسه میکردوازنگاهش میفهمم وقتی اونانشستن برخوردش عوض میش من ک دگ بدم میاد ازش ولی توسعی کن ازاون بهترباشی واصلاجلوشوهرت ضعف نشون ندی😥