2777
2789
عنوان

شرکت نکردن همسرم تو جلسه ی خواستگاری داداشم و ناراحتی پدر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 105 پست
والا عزیزم قدر شوهرتو بدون به خدا جوری که تعریف میکنی خیلی خوب بلده احترام بزاره به خانوادت وبرادرت ...

عزیزم شما درست میگی همسرم احترام خانواده م رو حفظ میکنه ولی مثلا قبل مراسم خانواده همسزم چون همسرم حالش بد بود برادرم سریع 40 میلیون زد به حساب برادرم برای برگزاری مراسم. برادرم هیچ مراسمی رو با خانوادم شزکت نکردن ولی از لحاظ مالی خیلی به همسرم کمک کردن برای همه مراسمات. ولی حضور نداشتن و من این وسط گیر افتادم چون داداشم همون زمان حواست ماشین بخره که نصف پول ماشینو زد به حساب همسرم و البته ماهم چندماه بعذ برگردوندم. الانم بابام و مامانم میگن همسزت چرا اینطوری میکنه و همسزمم میگه چرا خانوادت زور میگن بهم. خسته شدم از اجبار و زور 

😓ولی خانوادم اصلا قبول نمیکنن

همیشه هم نباید جانب خانوادت باشی. به هر دو به نوعی حق بده و وسط رو بگیر

از اول جریان رو کامل نگفتی که همسرت سر این موضوع دلخوره

ببین من صد در صد حق نمیدم به همسرت، بالاخره بعضی مردم ترسوترن و کرونا هم خطر جانی داشت

اما خب بالاخره آدم از خانواده همسرش توقع حمایت داره و خیلی هم بیراه نمیگه

برا همین میگم وسط رو بگیر

حالا ایشون تا اینجاش که اومده، بزار این یه جلسه رو نیاد که دلش خنک بشه. خیلی هم قصد لجاجت داشت میتونست هیچکدوم از جلسات رو نیاد

به جاش شما هم زبونت دراز میشه میگی خب اونا نیومدن تو هم نیومدی

اینجوری یهو میفته دنده لج میگه عروسی شرکت نمیکنم

با پدرتم حرف بزن منطقی اینا رو بهش بگو

بو اونم عزیز از دست داده بود شما نیومدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما درست میگی همسرم احترام خانواده م رو حفظ میکنه ولی مثلا قبل مراسم خانواده همسزم چون همسرم ح ...

عزیز دلم برادرت لطف کرده به احترام خواهرش ودامادش کمک کرده وقرض داده شوهرتم بعدش پس داده این یه دادوستد  اونم گاهی گیر،کنه شوهرت کمکمش میکنه قطعا 

بحث اصلی شرکت کردن تو این مراسم هاس 

وشوهرتم  به خاطر اینکه تو مراسم فوت کل خانوادش خانوادت هیچ کدوم شرکت نکردن ناراحت ششده از اینکه همه بودن وخانوادت همسرش نبودن ناراحته از اینکه حداقل به احترام دامادشون باید شرکت میکردن ناراحته وحق داره 

ولی باز،با همه اینا همسرت مراسم اشنایی وشرکت کرده 

این یه مراسم به حرمت روح خانوادش نمیاد  حقم داره نیاد توعم بهونه بیار بگو مریض شده نتونسته بیاد 

عزیز دلم دیگه اینقد خودخوری نکن ارامشت بهم میریزه 

عزیزمبه خدا خیبلی ناراحت شدم تاپیکتو خوندم امروز بیشتر براخودت ودوم اینکه کل خانواده همسرت همه باهم فوت کردن چقد سخته واقعا 😔

😓عزیزم داستان شزکت نکردن خانوادم تو مراسم فوت برادر همسرم رو خوندین؟ تو کرونا فوت شدن و خانوادم بخا ...

نه نمیدوستم فدات شم فک کردم مشکلی نیست و خودش همنیجوری داره فاصله میگیره الان تا ی حد زیادی حق داره ناراحت دلخور بشه چی بگم واقعا سخته بین خانواده خودت و همسرت بمونی 

خدا صبر بده ب همسرت هم 

تو ام سعی کن طرف همسرت باشی با این شرایط 

ببخشید ک قضاوت کردم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
یکبار رو بود. جلسه ی آشنایی دو خانواده رو شزکت کرد. ما رفتیم و اونا هم اومدن و همسرم شزکت کرد و میگه ...

چه میشه کرد عزیزم شوهر منم بعضی وقتا اینطوریه به نظر من کوتاه بیا ولش کن از روی تجربه میگم چون من الان دیگه دخترم عقد کردست دیگه میفهمم جنگیدن ارزش نداره فقط خسته میشه آدم😔

عزیزم آخه خانوادم تو مراسم شزکت نکردن البته گل فرستادن و بابام هماهنگی مدام می‌کرد با بیمارستان و ای ...

خب حق داره که نیاد

پدرت اگر اینقدر حساسه رو حضور آدما ، خودشونم متقابلا باید همینجور باشن

به همسرت بگو خودت تصمیم گیرنده هستی اما دوست داشتم باشی، همین

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

همیشه هم نباید جانب خانوادت باشی. به هر دو به نوعی حق بده و وسط رو بگیراز اول جریان رو کامل نگفتی که ...

بله حق با شماست عزبزم من جریان رو باید کامل توضیح میدادم و انقد عصبانی و ناراحت بودم بدون هیچ توضیحی تاپیک زدم عزیزم. حق با شماست اگر اینکارو کنم و بگم هرطور خودت مایل هستی و توجه به حرف دیگران نکن شاید کمی آرامش بگیره و دست از لجاجت بر داره. بهترین کار همینه. امیدوارم فقط پدرم از من دلخور نشه چون  خانوادم خیلی حساسن.مرسی ازینکه خواهرانه باهام صحبت کردین عزیزم ♥️

عزیز دلم برادرت لطف کرده به احترام خواهرش ودامادش کمک کرده وقرض داده شوهرتم بعدش پس داده این یه دادو ...

عزیزدلم مرسی که دلسوزانه برام پیام فرستادین.حق با شماست ما هم میتونیم داداشم هرزمان احتیاج داشت بهش کمک کنیم و اینطوری زیر دین برادرم نباشیم. 

ببخشید با حرفم ناراحتتون کردم، الهی خدا برای هیچکس نیاز، همسزم خیلی هم حساس شده البته منم خیلی بهش حق میدم، خودش قبلا خیلی اهل آداب و اخلاق بود ولی بعذ مراسم خانواده ش بهم میگه شما فقط از من قصد و توقع احترام و آداب رو دارین فکر کنم درست هم میگه.بهترین راه همینه که بگم مریضه نمیتونه بیاد