2777
2789
عنوان

شرکت نکردن همسرم تو جلسه ی خواستگاری داداشم و ناراحتی پدر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 101 پست
اینطوری که خانواده م خیلی ناراحت میشن 😔اگر تهدید کنم دلشون میشکنه، همینجوری هم میگن تو مدام پشت همس ...

شما سرخونه زندگیتی یا عقد کرده؟

آخرش که هرچی بشه شوهرت مهم تره عزیز

باز خوددانی

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نمیدوستم فدات شم فک کردم مشکلی نیست و خودش همنیجوری داره فاصله میگیره الان تا ی حد زیادی حق داره ...

خواهش میکنم عزیزدلم این چه حرفیه. من باید کامل توضیح می‌دادم که ندادم. نه قبل این جریانات اصلا مشکلی با هیچ مراسمی نداشت ولی رفته رفته، فاصله بیشتری میگیره و مدام هم در اوج ناراحتی‌ها، عین یک نوار تموم دلخوری هاش رو میگه و من شرمنده میشم. از طرفی پدرمم آدم محترمیه ولی تو این موارد خیلی اجبار میکنن

چه میشه کرد عزیزم شوهر منم بعضی وقتا اینطوریه به نظر من کوتاه بیا ولش کن از روی تجربه میگم چون من ال ...

من کوتاه اومدم ولی خانواده م منو وسط میندازن عزیزم، حق با شماست ولی همش میگن خودت بهش بگو و راضیش کن، همش من رو تحت فشار قرار میدن 

عزیزم چه خوب روز خواستگاری فقط بابا و مامان و دادش رفتن؟

اره ، گفتم بزار همه حرفا رو بزنن هرچی تعداد کمتر باشه ازشکمتر حرف درمیاد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

ولی به نظرم حق با همسرته و خیلی مرد با درک و شعوریه.جلسه تعیین مهریه یه جلسه خصوصی و مخصوص بزرگتراست حتی خیلی از خانواده ها خواهر و برادر دامادو هم با خودشون نمیبرن چه برسه به شوهر خواهر و زن داداش...همسرت خیلی کار درستی میکنه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
جای داماد و عروس تو این مجلس های خصوصی نیست چه همسر باکلاسی داری باید ۴ تا عمو عمه و بزرگتر برن. نه ...

بله حق با شماست منم موافقم. ولی خانواده عروس گفتن با خودتون عمه و اینا نیارین 

بله حق با شماست منم موافقم. ولی خانواده عروس گفتن با خودتون عمه و اینا نیارین

تو بله برون من زندایی و دایی و حتی شوهرخواهرشوهرمم بود که عقد بودن بود موقع عروسی خواهرشوهرم از ما ایده گرفتن😂😂

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم