2777
2789

کرد آذربایجان نمیدونم

کرد کردستان میدونم همسایمون کرده کردستانه خیلی آدمای خوب و خونگرم و مهربونین

عروسی دختر و پسرشم فوق العاده بود و خیلی خوش گذشت😍

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه از قوم خودشون نیستی ازدواج نکن

من یکسال با یه کورد بودم

اخلاق خوب زیاد داشت مثلا دست و دلباز بود و محبت کلامی

ولی خب لوس و کینه ای بود

واسه یچیز الکی یه هفته قهر میکرد

این مورد تو ۹۹ درصدشون هست

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

در کل تو فرهنگ شون چطوری با عروس رفتار میکنن مرد زندگی هستن؟

با کورد های اون منطقه ارتباط نداشتم ولی ترک هاش محشره خیلی احترام عروس رو دارن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مال سلماس

من بشخصه نمیگم خوب نیستند

ارادت دارم ب همشون خیلی هم گلن اما زندگی باهاشون سخته

اگ کرد ایلام یاکرمانشاه بود سختیش کمربند

البته اینم بگم مونده تو خودت اخلاقت چطور باشه

من خودم ترکم کلا زندگی ترکا هم سخته البته برای مثلا فارسا

کلا زندگی با قومیت ها سخته مگر اینک خودتو وفق بدی

اخلاقشان دستت بیاد

دختر نرم وارومی باشی

جنگی باشی چ ترکا چ کردا 

تیک پارت میکنن

نصف بیشتر اذربایجان غ کرده چطور نمی‌دونستین نقده میاندواب سلماس و...

مهاباد و خوی😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اگه از قوم خودشون نیستی ازدواج نکنمن یکسال با یه کورد بودماخلاق خوب زیاد داشت مثلا دست و دلباز بود و ...

اون ها کورد نیستن یه کورد هیچ قوت قهر نمیکنه پرنسس بودن واسه بچه کوچه ایاس
شاید اون افراد اینجوری باشه چرا جمع میبندی

نه کورد اون منطقه است مرد زندگی هستن؟

من خودم ب شخصه نمیتونم با کورد یا ترک یا لر زندگی کنم برام سخته آداب و رسومشون اینا رو مرداشون هم تاثیر میزاره سنتی فکر میکنند بنظرم فارسی زبان با فارسی زبان ازدواج کنه بهتره