2777
2789
عنوان

همکلاسیم تهدیدم کرد که کتکت میزنم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 62 پست

کلاس چندمین

منم تو مدرسه خیلی تنها بودم به بار رفتم کنار دوتا از بچه ها یکی شون داد زد سرم گفت برو گمشو اونور

یه بارم تو اردوعلمی دوستام تحویلم نگرفتن باهام بدرفتاری کردن بعد اون دیگه تنهاتر شدم

ولی الان همه رو یادم رفته تو هم بیخیال باش میگذره

میدونم چه حسی داری واقعا سخته تو جمع تنها باشی

غلط کرد بچه پروشلنگ و بگیر روش این دفعه چیزی گفت بهتضعیفا له میشن 💔

من اصلا اذیتش نکردم تابحال

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا چندسال دیگه این دوران مدرسه یادتم نمیاد

بیخیال.. مگه من حق ندارم ارامش روحی داشته باشم کلا هردوره ای باشه؟؟

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

شوهرت نبوده که سکوت کردی میریدی بهش مدرسه مگه چاله میدونه

نمیخواستم اتو دستش بدم البته دیگه کاریش ندارم ساکت شده

بگو بزن تا بزنم دختره ی روانی

بیخیالش شدم الان ساکت شده

نمیخواستم اتو دستش بدم البته دیگه کاریش ندارم ساکت شده

ببین از من به تو نصیحت گلم 

جسور و زرنگ باش نزار سوارت بشن بعد ها میفهمی چی میگم

زندگی خیلی بی رحمه ادمای ضعیفو میزنه زمین لهشون میکنه 

حواستو جمع کن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

😐چی گفتی مگهدرباره اون که صحبت نکردی؟مظلوم نباش (مظلوم=ظالم) چون اگر هیچی نمیگی و اجازه میدی باهات ...

نه چیزی بهش نگفتم.. اما تومدرسه هم درسم خوبه، هم نسبت به بقیه خیلی احترام میذارم هم بعضیا میگن خوشگل شدی 

چرا مگه چی میگی ؟

خدامیدونه هیچی بهش نگفتم

کلاس چندمینمنم تو مدرسه خیلی تنها بودم به بار رفتم کنار دوتا از بچه ها یکی شون داد زد سرم گفت برو گم ...

چرا باید بیخیال باشم؟؟ مگه من احساسات ندارم مگه درک ندارم مگه من حق ندارم ارامش داشته باشم؟؟ ببخشید ادم حساب نیستیم تودنیا؟

جوگیر شده حس شاخ بودن بهش دست داده تازه بهدوران رسیدس

شایدم حسودی میکنه اخه هم درسم خوبه، هم به بقیه خیلی احترام میذارم هم.. بعضیامیگن چه خوشگل شدی بخاطر همین 

ببین از من به تو نصیحت گلم جسور و زرنگ باش نزار سوارت بشن بعد ها میفهمی چی میگمزندگی خیلی بی رحمه اد ...

نمیخواد.. مهم نیستش خودش الان ساکته دیگه کاری بهم نداره

عزیزم منظورم این بود که برا رفتارای بدشون غصه نخور برات مهم نباشن

اهان..اما خوشم نمیاد کاربرامیگن که بیخیال باش میگذره یادت میره، یا بعدا به این دوره میخندی من خوشم نمیاد ازینجور صحبت‌ها چون درک نمیکنین منم حق دارم دوره خوبی رو بگذرونم