2777
2789
عنوان

همکلاسیم تهدیدم کرد که کتکت میزنم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 59 پست
چه اهمیتی دارهاین دفعه چرت و پرت گفت از خودش وحشی تر از حقت دفاع کن

انقدر حرف دارم که بزنم..

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا صبر میکنی که برینن بهت؟

برینه؟ اون داره ازحسودی میترکه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من اصلا دست خودم نیست اگه همچین چیزی بهم میگفتن داغ میکردم خودم میگرفتم میزدمش صدا سگ که سهله صدا الاغ بده 

بگو خودتو امتحان کن ببین کی صدا سگ میده. موهاشو بکش ناخون بکش مشت کن بزن تو شکمش آی دعوا دعوا دعوا سر شیشه مربا 😂🩴

من اصلا دست خودم نیست اگه همچین چیزی بهم میگفتن داغ میکردم خودم میگرفتم میزدمش صدا سگ که سهله صدا ال ...

بیخیال مگه دیوونم

خب از حسادت یا هر چیزی بهت بی احترامی میکنهصبر نکن هر چی گفت جوابشو بده نه با فحش ولی داد و بیداد کن

اخه خب بقیه دیگه بامن صحبت نمیکنن ببینن دختر بدیم

چه ربطی داره بهتره آدم دیوونه باشه تا اینکه اینجوری بهش زور بگن. اینجوری ضعیف دیده میشی

دیده بشم مگه طرز فکراون واسم مهمه؟

توام نگاه کردی؟یکی دوتا بارش میکردی بفهمه خبری نیست میگفتی مادرش نزاییده اونی رو که بخواد رو من دست ...

سکوت مردم ساکت شده دیگ اهمیت نمیده