2777
2789
عنوان

همکلاسیم تهدیدم کرد که کتکت میزنم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 59 پست
دیده بشم مگه طرز فکراون واسم مهمه؟

بحث طرز فکر نیست چه ربطی به طرز فکر داره. اصلا برات مهم نیست که چطور دیده میشی؟! 

این رفتار که در مقابل زورگویی یکی سکوت کنی واقعا کار آدمای ضعیفه

دعوا و داد و بیداد و فوش نمیدی اوکی ولی جوابشو بده ببین مشکلش چیه باهات بگو چته چیه مگه چیکار کردم چی گفتم هار شدی برو گمشو حوصله تو ندارم.. دم پر منم نپلک

بابا ولم کنننتو که قرار نیست بپری به همهوقتی یکی اذیت میکنه میشونیش سر جاش

اخه خب یکی هست توکلاسمون خیلی واسم اهمیت داره اون ناراحت بشه دیگه نمیتونم باهاش دوست بشم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث طرز فکر نیست چه ربطی به طرز فکر داره. اصلا برات مهم نیست که چطور دیده میشی؟! این رفتار که در مقا ...

نه میدونم الان بحث ضعیف بودن نیست که اتفاقا ادم اگه سکوت کنه اعتماد بنفسشو و قدرتشو نشون میده طرف مقابل میبینه که مهم نیست واسم و نمیتونه منو ضعیف کنه بیخیالم میشه 

اونم بیخیال شده دیگه کاری بامن نداره وگرنه دعوامیکنم باهاش 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

سکوت هر جاییم نشانه اعتماد به نفس و قدرت نیست. به هر حال هم نظر نیستیم. خود دانی

بیخیالش مهم نیست

اخه خب یکی هست توکلاسمون خیلی واسم اهمیت داره اون ناراحت بشه دیگه نمیتونم باهاش دوست بشم

ببین دنیا چند تا قانون داره

یکیش اینه که بمیری براش میرینه برات

قرار نیست واسه مردم دکور بچینی  که

ابن نشد میری با یکی دیگه دوست میشی

ببین دنیا چند تا قانون دارهیکیش اینه که بمیری براش میرینه براتقرار نیست واسه مردم دکور بچینی کهابن ...

نه اون جزئی مخصوصه نمیخام ناراحت بشه دوست نشه😁

تازه راضیش کردم همون سری یه دفترداشتم که خوندش بعد بم فقط گفت که میخایی چیزای خوبیم درموردم بنویسی، ننویس به کلاسیای دیگم چیزی نگو من نمیدونم تودرمورد من چه فکری میکنی و ما همکلاسی هستیم.. 

منم لبخند زدم و گفتم چشم 

خسته نباشی واقعاطرف چه بادیم کرده

وایی اصلا اینوگفت یه حس بدی داشتم خیلی سرم داغ کرده بود و تویش قلب داشتم خیلی میترسیدم فکرکردم ناراحتش کردم 

برو خودت کار کنشدیدا مهر طلبی

ادم یه حالتی میشه سرشش داغ میکنه وای خشکم زد درجا انقدر ترسیدم حالم بد‌بود میخاستم جاموعوض کنم گفتم ازمن خوشش نمیاد

ادم یه حالتی میشه سرشش داغ میکنه وای خشکم زد درجا انقدر ترسیدم حالم بد‌بود میخاستم جاموعوض کنم گفتم ...

همون دیکه

هم اعتماد به نفس و عزت نفست ضعیفه

هم اینکه مهر طلبی داری

اینطوری بمونی پیشرفت نمیکنی هیچ جا

همون دیکههم اعتماد به نفس و عزت نفست ضعیفههم اینکه مهر طلبی داریاینطوری بمونی پیشرفت نمیکنی هیچ جا

نه عزت نفس دارم دیگه اینجوری نیستم پیش طرف خودمو کوچیک کنم 😁

بهش بگو حرف دهنت رو بفهم فکر نکن جوابت رو نمیدم ازت میترسم بزنی 

کاری بکنی چند برابرشو سرت در میارم 

تازه غلطی هم بکنی باهام فکر می‌کنی ولت میکنم ؟ تا دمار از روزگارت در نیارم خودم و خانوادم ولت نمیکنن 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

بهش بگو حرف دهنت رو بفهم فکر نکن جوابت رو نمیدم ازت میترسم بزنی کاری بکنی چند برابرشو سرت در میارم ت ...

اخه بقیه همکلاسیام ببینن پشتم حرف میزنن نمیخام اونا ببینند درگیرم باخودم من اینکارو نمیکنم اما سکوت میکنم و ضعیف نیستم و برام طرز فکرکسی برام مهم نیست چون اون ضعیفه