2777
2789
عنوان

انقدر دوست دارم‌ تهران رو این موقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 58 پست

کجا نه گرمه نه سرد!

سگ سرماست و الوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما کرجیم،داریم یخ میکنیم

وای قزوینم خیلی سرده

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

تهران انقد کثیف ک انگار همه جا آتیش روشن کردن و پر دود

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یک هفته از آلودگی دوسدارم سینه ام رو بشکافم ریه و قلبم رو بکندم بندازم دور الان بودی اصلا هوس هوای خ ...

واقعا برام سواله چطوری تو اون حجم از آلودگی زندگی میکنید 

من تو کل عمرم فقط چند روز پیش هوای آلوده تجربه کردم که برام خیلی عجیب بود با اینکه تو روستاییم هوا خیلی بد بود نمیتونستم نفس بکشم بعد شهر نشین ها خدا به دادشون برسه 

واقعا برام سواله چطوری تو اون حجم از آلودگی زندگی میکنید من تو کل عمرم فقط چند روز پیش هوای آلوده تج ...

مجبوریم خواهر 

کار و زندگیمون اینجاس چکار میتونیم کنیم 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

مجبوریم خواهر کار و زندگیمون اینجاس چکار میتونیم کنیم

خدا بهتون کمک کنه به خدا خیلی سخته با این که فقط یه هفته درگیر هوای آلوده بودیم الان هوا خوبه ولی الان قفسه سینم درد میکنه انگار یه چیز سنگین رو سینمه بعد شما هر روز درگیر هوایی هستید که ده برابر آلودگیش بیشتره 

اذیت؟؟نه بابابخدا اذیت کجا بود💗من یک عدد بیکارم دیگه درس ک نمیخونم شاغلم که نیستم😂😂سختم نیست عزیز ...

مرسی ازت

واقعا ممنونم

خیلی لطف میکنی😍❤️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اها گرفتم چی میگیسه تا عکسا لباساش مشکیهمنظورت اینه؟

اره دقیقااا

قبلی رنگا رنگی رنکی بود این همین ۳ تا مشکی بودپشت سر هم

بازم‌ممنون ازت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

چند تا دیگه اوردم عکس ازشرنگی هستن😎فردا تحویل میدم💗

فدات شممممم😍❤️

عزیزدل منی💗💗💗💗

قربونت

خیلی زحمت میکشی