2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگه از بس میگی زده میکنی آدمواین بهونشهدرصورتی که من اصلا زیاد نمیگمشما باشین ماهی یلارم رابطه خداش ...

حق با شماست عزیزم  

ولی بهونه کرده شما یه مدا دیگه هیچی نگو ببینم واکنشش چیع الان شما دیگه هیچ میلی نشون نده خودش میاد سمتت

حین رابطه .... لذت میبره ازتون یانه اونم اصرار شما که میگید انجام میده ؟

بعضی مردا اینطورن  متاسفانه ربطی هم ب خیانت یا سرد مزاجی نداره 

در حالت کلی رابطه چیز دو طرفه و فقط برا مرد نیس ک زن اصلا درخواست نده باید جفتتون درخواست‌ بدین

بشین باهاش صحبت کن و مثلا ی هفته شما درخواست نده ببین چی میشه ایشون عادت کردن ب درخواست شما

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅
یا سرده یا یا معتاد خودارضایی یا یا کسیه

ینی اگه کسی معتادش بود دیگه دوری میکنه؟؟؟ 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اصلا نمیزاره بهش دست بزنمحالم بدهتا میرم سمتش فاصله میگیره😔😔خیلی میگه دوستت دارمو فلانولی نمیزاره ...

درجه اول سرده یا ناتوانه اول برین دکترتهمت بش نزنی یباره لج کنه،واگه رفتی دکتریاهم...گراست یاباکس دیگس 

۷۵.۹۲۸۰
اگه زیاد انجام بده و معتادش باشه اره از رابطه لذت نمیره و دوری میکنه

من مجردم اما از ۱۰سالگی تقریبا هر روز انجام میدم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

حق با شماست عزیزم ولی بهونه کرده شما یه مدا دیگه هیچی نگو ببینم واکنشش چیع الان شما دیگه هیچ میلی ن ...

نه حین رابطه خیلی خوبه

بعد خیلی ببخشید اینو میگم البته؛من دیرتر از اون ارضا میشم

حس میکنم شاید بخاطر اینم باشه،خسته میشه

بعضی مردا اینطورن متاسفانه ربطی هم ب خیانت یا سرد مزاجی نداره در حالت کلی رابطه چیز دو طرفه و فقط ب ...

من درخواست ندم

اون اصلا نمیده

یهو میبینی دوماهه رابطه نداشتیم

من مجردم اما از ۱۰سالگی تقریبا هر روز انجام میدم

منم مجردم ولی ببخشید ماهی یبار البته صبلا زیاد تر بو. ولی اراده کردم کمش کردم

هر روز؟ روح و روانتو داغون میکنه سرتو خیلی گرم کار کن خسته بشی یادت بره