2777
2789
من مجردم اما از ۱۰سالگی تقریبا هر روز انجام میدم

واقعااااا؟ ۱۰سالگی چ زود

عزیزم سعی کن کمش کنی چون عذاب وجدان بعدش  ک میگن داغونت میکنه 

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مجردم ولی ببخشید ماهی یبار البته صبلا زیاد تر بو. ولی اراده کردم کمش کردم هر روز؟ روح و روانتو د ...

عجب اراده ای داری

من اولا هفته ای یکبار یا دوبار الان هر وقت خالی که گیرم بیاد

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

تاثیر بدیم گذاشته ؟میگن اثرات بدی داره

معتادش شدم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

واقعااااا؟ ۱۰سالگی چ زودعزیزم سعی کن کمش کنی چون عذاب وجدان بعدش ک میگن داغونت میکنه

عذاب وجدانی نمیگیرم که بخاد داغونم کنه 

اگه این کارو نمیکردم تهش خودکشی بود تو این ۲سال اوایل برا تفریح بود

تو هم اراده کن هر وقت خالی که پیدا کردی تازد سرت خودتو مشغول کن

نمیشه 

هم دغدغه درسارو دارم هم شغل

تاحالا چند بار امسال خواستم ترک کنم ولی فقط ی روز تونستم

نمیشه هم دغدغه درسارو دارم هم شغلتاحالا چند بار امسال خواستم ترک کنم ولی فقط ی روز تونستم

ترک کامل که نمیشه ولی کمتر کن حداقل ماهی دوباره وقتی به ذهن ادم میاد ادم لحظه ای تصمیم میگیره اون لحظه گوشیو خاموش کن  رو پاهات اب سرد بریز سرتو با کار گرم کن

درس خیلی بدتره ادم تا ذهنش خسته میشه میره سمتش ولی بدتر ادمو عصبی میکنه بعدش

من دوست نداشتم نظری بدم در این مورد 

ولی وقتی نظر بقیه رو میخونم ناراحت میشم 

بعضی خانوما بدون فکر یه کلمه میگن و رد میشن نمیدونن با همون کلمه چه بلایی ممکن سر زندگی طرف بیاد 

وقتی نظر میدید داره خیانت میکنه یا سرش جای دیگه گرمه 

این خانوم میمونه توی ذهنش دچار وسواس فکری میشه آرامش بره دچار سو ظن بشه دائما ممکنه بره دائم سراغ چک کردن شوهرش و آخرش همین رفتار باعث خدایی نکرده جداییشون بشه و زندگیشون از هم بپاشه!

خواهر من، آقایون ممکنه به هزار دلیل اینطوری رفتار کنن خیانت رو بزار آخریش بقیه دلایل رو چک کنید! ممکنه مشکلات در زندگی اجتماعی و کاری مشکل بی پولی مرد رو گوشه گیر کنه! این مهم ترینشه، ممکنه مصرف یه سری دارو که معمولی و روزمره هم هستن و شما ندونید عوارض سردمزاجی داشته باشه اگه دارو میخورن داروها رو توی نت سرچ کنین، ممکنه بیماری هایی که خودمون خبر نداریم مثل دیابت پنهان کم خونی ... باعث بی انرژی و بی حوصله شدن بشن، ممکنه عدم اعتماد به نفس توی زندگی یا توی رابطه مرد رو از رابطه فراری کنه، ممکنه یه خاطره بد یه تجربه بد این بلا رو سر آدم بیاره، در آخر پیشنهادم اینه اگه زندگیتونو دوس دارید مسائلوتونو جدی تر از طریق یه روانشناس پیگیری کنید کمتر آسیب میبینید تا اینکه اینجا مطرح کنید و همه بگن خیانت!