2777
2789

یا توی روابطتتون. 

هر تجربه و هر درسی هست بگید ماهایی که تجربه هامون کمتره استفاده کنیم و گول  و ضربه نخوریم.

خودم: بنظرم هیجوقت نباید بفهمن حاضرید بخاطر اونا از همه چیتون بگذرید. و هیچوقت نباید شما توی کار و پیشرفتش کمکش کنید و ۰ به صد برسونیدش. باید خودش سختی بکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرفو کامل بشناسی ب نظرم شناسنامه چک کنید در این حد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچوقت از خودتون بخاطر ی مرد نگذرین 

هیچ وقت شان خودتونو پایین نیاریم

هیچوقت تو دعوایی مقصر نیستید بخاطر وابستگی معذرت خواهی نکنین 

هیچ وقت از روابط قبلتون بهش نگید 

هیچ وقت کارایی که غیر مجاز بوده قبل ازدواج رو انجام دادید نزارید بفهمه چون عذاب می‌بینید 

هیچ وقت صدتونو نزارید توی رابطه همه چیز باید دو طرفه باشه یکبار زنگ زد یکبار بزن نه بیشتر 

یکبار محبت کرد یکبار محبت کن به اندازه خودش همین 

هیچوقت از خانوادتون بد نگید پیشش چون بعدها که عشق فروکش میکنه مشکلات نمایان میشن و میزنه تو روتون 

مردا روی خانوادشوم خساست هیچوقت چیز بدی راجبشون نگید چون دیدش نصبت به خودتون عوض میشه 

پیش مرد جماعت از خودتون ایراد نگیرین

نگین وای من‌چقدر زشتم‌چق بی استعدادم چق خنگم کسی دوسم نداره

این باعث میشه حتی اگ‌ بی نقص ترین ادمم باشین بخاطر حرفایی ک تو ناراحتی راجب خودتون‌ گفتین

طرف شمارو ی فرد زشت داغون بی استعداد....ببینه

هیچوقت از خودتون بخاطر ی مرد نگذرین هیچ وقت شان خودتونو پایین نیاریمهیچوقت تو دعوایی مقصر نیستید بخا ...

مورد آخر رو بسیار بسیار موافقم و واقعا پیش اومده 

اگر دیدش نسبت بهت عوض بشه خوب ممکنه اگر عاشق باشه بازم مثل قبل بشه؟؟یعنی دیدش مثبت بشه!؟

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯