2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 166 پست
سرمایهه گذاری بده مادر ک ن 😐 فقط کادو این چیزا میگم خو بده زنش

اره بابا برلی سرمایه گذاری میخواد بخره بده دستش کنه زنشم هیچی نداره طفلی ...اکه کادو بود که عب ندلشت بایدم بچه ها باید بخرن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دیگه اون موقع که دیره، دعوا رو باید قبل خریدن باید راه بندازی، چرا مادرشوهرت هم فرصت طلبه عوض اینکه ...

مادرشوهرم از خداشه که من نداشته باشم اون داشته باشه

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه شوهر دارن منم شوهر دارم

عزیزم فکر کردم میگی کادوووووو وقتی تو برات نمیگیره چرا بده مامانش خب اگر کادو بود ی چیزی ن اینک سرمایه گذاری کنه بده مامانش ن درست نی پس تو حکم چی داری زبونت کجاست 

همه شوهر دارن منم شوهر دارم

بخدا اگ بزاری بگیره خودت میدونی ها... 

برا برا خودت اون پولو خرج کن. نزار پس انداز کنه ک این فکرها بسرش بزنه و توحرص بخوری بفهمه زندگی خرج داره

نمیشه اینطوری که ما خودمون نداریم

اسی خیلی بی عرضه ای چرا داری با همچین مردی زندگی می‌کنی وقتی بهت اعتماد نداره؟

مگه تو چلاقی یا دست نداری که دستت کنی اگهههه هدیه بود بحثش کامل فرق میکرد اونم حرص درار بود وقتی تو طلا نداری واسه مادرش بخره ولی الان بحث سرمایه گذاریه 

یا داره گولت میزنه یا بهت اعتماد ندارن یا کس.خله

بخدا اگ بزاری بگیره خودت میدونی ها... برا برا خودت اون پولو خرج کن. نزار پس انداز کنه ک این فکرها بس ...

دوباره باهاش صحبت میکنم خدا کنه نخره

اسی خیلی بی عرضه ای چرا داری با همچین مردی زندگی می‌کنی وقتی بهت اعتماد نداره؟مگه تو چلاقی یا دست ند ...

گزینه آخره شوهر من

ااگه با حرف حالش نشد دعوا راه بنداز... والا اولین باره ب یکی تو سایت میگم سر وصدا کنه... چون واقعا ح ...

همین کارو میکنم

فکر کردم کادو

نه عزیزم بعضی مادر شوهرا عفریته ان، به بهانه سرمایه گزاری داره سرش کلاه میزاره 

البته طلا الان اجرتش خیلی بالاست برای سرمایه گزاری فقط طلای آب شده و بعدش سکه والا ضرره الان النگو گرمی شش ونیم در میاد،  طلای خالص گرمی ۴وهفتصد ،یعنی بیش از یک و سیصد احتمالا ضررش هست

دوباره باهاش صحبت میکنم خدا کنه نخره

صحبتی که تهش باز گولت بزنه فایده نداره ها 

دیدی داره خرت می‌کنه تهدیدش کن 😐😐😐😁 البته صلاح زندگیتو خودت میدونی اخلاق شوهرتم خودت می‌شناسی ولی گول نخور توروخدا افسار زندگیتو سرمایه تو نده دست فامیل شوهر

من چیکار کنم ک مادرشوهرم زنگ زد گفت پول بریز واسه اون پسرم تا شب بهت میدم الان شده ۳روز و هیچ خبری نیس شوهرمم منو دعوا کرد گفت گول خوردی اینادیگ پول بده نیستن😑

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش