2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5438 بازدید | 236 پست
با شال رقصیدنلباس تنگ‌و چسبون با شالرو‌میز و لوازم شخصی میذارنقیافه گرفتن خانواده داماد و عروس برای ...

حق تا قیامتتتت

چرا واقعا خانواده عروس و داماد قیافه میگرن مگه مجلس تاج گزاریهههه

از همه بدتر ۹۰ درصد عروساااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خز نیست ولی خیلی مسخره وبی معنی ساخت کلیپ عروسی وفرمالیته واین چیزا بماند خودشون‌میدون چه پشت صحنه ای اعصاب خوردی داشته وهمش نمایشی بوده  ودیدنش هیچ حس خاطره انگیزی نداره تازه میخوای حرص بخوری چقدر پول دادی فیلم بردار کرده توپاچه ات 

دقیقاااا🤣🤣خیلی خزهدیدی بعضیا شلوار جین میپوشن با بافت؟یا مثلا طرف میره پیراهنشو در میاره موقع شام ...

کت شلوار با شنیون؟😂😂😂😂🚶..جدی میگی؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوارکلا لباس غیر مجلسی میرن عروسیو میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبا ...

خب شاید پول ندارن لباس مجلسی بگیرن 

لباس مجلسی الان کم کم ۲ میلیونه

آخرین خیلیییی زیاد حق بود نمیدونم چیه عروس تو عروسیش فک میکنه ملکه است ادا میاد و کم محلی و اینکه ب ...

اون احتمالا به خاطر پولش دعوت شده دعوت شده پول بده برا عروسی بعد بهش کم محلی میشه😁

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چی بگم والا ولی شاباش باید بده دیگه نمیشه که نده

مگه من گفتم نده؟

اینکه دونه دونه تراول میدن بعد حس شاخ بودن هم میکنن جالب نیس

عملا خرجی نمیکنی ک 

از این جیبت داری میذاری تو اون جیبت دیگه

من دوس دارم داماد ب عروس ی شاباش خاص بده ک براش بمونه

مثل طلا

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴