2777
2789

بچه من امسال کنکور دارم حال روحیم خیلی به هم ریخته اصلا روحیه ندارم مدام گریه میکنم حتی خودمم نمیدونم از خودم بدم میاد که اینقد آدم بی هدفی ام لیاقت این همه خوبی رو ندارم خیلی تایم از دست دادم الان فقط 130 روز مونده من همچنان کاری نکردم پشت کنکور هم نمیتونم بمونم چون صد در صد دیوونه میشم مدتی همش به خودکشی فک میکنم میدونم نباید آدم ضعیف باشه ولی نمیدونم دیگه مغزم نمی‌کشه کارم شده میرم تو اتاق درو میبندم فقط گریه میکنم امروزم مامانم گفت کاشکی بمیری همه راحت شیم  از یه طرفم راست میگه من اوه دانشگاه قبول نشم دیگه عملا یه آدم بی مصرفم و زندگی کردنم بیهوده است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخره کنکور بشه ایشالا منقرض بشه اون ادمی ک کنکورو گذاشت 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

ببخشیدا ولی اسکلی؟خودکشی واسه کنکور؟

منم دوسال دیگه کنکور دارم ... درس اصلا تعیین نمیکنه تو بی مصرفی یا با مصرف

زندگی انقدر وسیعه که درس توش گم میشه

تو تلاش کن درست میشه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

تا کنکور اردیبهشت ۱۳۰ روز مونده؟😱حواسم نبود گفتی استرس گرفتم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

عصبانی شده ی چیزی گفته.حالا امسال نشد سال‌های دیگه.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اخره کنکور بشه ایشالا منقرض بشه اون ادمی ک کنکورو گذاشت

شما شمالی هستین

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
شما شمالی هستین

اره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ببخشیدا ولی اسکلی؟خودکشی واسه کنکور؟منم دوسال دیگه کنکور دارم ... درس اصلا تعیین نمیکنه تو بی مصرفی ...

خیلیا بخاطر درس و تحصیل و کنکور خودشونو میکشن متاسفانه 😔چند سال پیش موقعی که مریضی کرونا رایج بود دوتا پسر که برادر هم بودن بخاطر این که گوشی نداشتن درس بخونن و کلی عقب افتادن خودشونو کشتن یکی زنده موند ولی اون یکی مرد 💔💔💔

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱