2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واشما حالت خوبهکت شلوار کجاش خزه؟؟؟ خیلیا میپوشن هنوز ادمای باکلاسی ام هستناتفاقا کت شلوار خیلی ام گ ...

کت شلوار اصلا خز نیست مناسب عروسی نیست

هر لباسی جایگاهی داره

الان لباس تو خونه هم اصلا خز نیست اما باهاش نمیری تولد 

کت شلوار لباس مهمونیه نه لباس شب عروسی

آدم اگر مهمونی نسبتش دوره یک پیراهن کاملا ساده و پوشیده میتونه بپوشه یا با جوراب شلواری یا بدون اون

من یه عروسی تو یکی از شهرهای خراسان شمالی بجنورد گرمه جاجرم رفتم بعد یهو شروع کردن رجز خوندن ببینید ...

چقدر بدممم میاد مننن واقعا خیلی کار زشتیه چه معنی داره بی احترامی بعد همیشه خانواده عروس و داماد میگن آره ما بهتر از اونا بودیم اونا میگیم میگن ما بهتر بودیم

هممون بلاخره از قبل میدونیم عروسب دعوتیمیا خونه چیزی داریمیا نهایت دومتر پارچه کرپ و یک پیراهن کوتاه ...

هر چی هر چی بخواد میپوشه

کسی امضا نداده که میره عروسی حتما باید مجلسی خاص بپوشه

به شما مربوط نیست

شما ناراحتی مهمون دعوت نکن

اینکه یه دی جی خانم میارن بعد اون فقط آهنگارو پخش میکنه وسطش یه اوووو بلنننند میگه 🙁😂 یا یه تیکه ...

من واقعا از این مدل دی_جی ها خوشم نمیاددد بیشتر پلیر هستم تا دی_جی 

وسطش هم میگههه عروس نیست که عروسکه 

به نظرم خز تر از کلیپ فرمالیته نیست.... 🙏الکی دنبال هم میدون، همش فیلمه و مصنوعی. من ک حالم بد میشه ...

همشو موافقممممم

واقعا انگار فیلم سینمایی و باید هر چی اونا گفتن انجام بدی حتی به مهمون هم خوش نمیگذره 

کت شلوار اصلا خز نیست مناسب عروسی نیستهر لباسی جایگاهی دارهالان لباس تو خونه هم اصلا خز نیست اما باه ...

هر کی هر جور دوست داره میپوشه

به شما مربوط نیست و شما هم تعیین نمیکنی که چی خزه و چی خز نیست. هر کی سلیقه ای داره شاید لباسی که تو میپوشی ام به نظر بعضیا خز باشه

سعی کن کسی رو هم مسخره نکنی.

کت شلوار اصلا خز نیست مناسب عروسی نیستهر لباسی جایگاهی دارهالان لباس تو خونه هم اصلا خز نیست اما باه ...

سلیقه ایه دیگه

کت شلوار ادم توش راحت تره برا فامیل دور

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من واقعا از این مدل دی_جی ها خوشم نمیاددد بیشتر پلیر هستم تا دی_جی وسطش هم میگههه عروس نیست که عروسک ...

اخ اخ اره😂😂😂😂

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

هر کی هر جور دوست داره میپوشهبه شما مربوط نیست و شما هم تعیین نمیکنی که چی خزه و چی خز نیست. هر کی س ...

پس عروسی هم که حس ملکه داره خز نیست و ۱۰۰۰ تا چیزی که همه اینجا گفتن

من از کجا بدونم شما کت و شلوار میپوشی که نگم بهت بر نخوره؟🤣🤣

معلومه لباس من از نظر شما خزه چون سلیقه ای مثل هم نداریم 

الانم نظرمو گفتم بهتر ادامه ندین و هرجور دوست دارین بپوشین

روز خوش

اخ گل گفتی. اینایی ک میگن حتما باید لباس مجلسی پوشید، همونایی ان ک با یه شنیون اندازه پیک نیک روسرشو ...

بخدا من هر ادم درست و حسابی میبینم ساده لباس پوشیده همین چند روز پیش عروسی دختر عمم بود خودش کادر درمانه تمام دعوتیا پزشک و داروساز بودن همه پولدار

اکثرا کت شلوار پوشیده بودن با موی باز

خیلی ام شیک بودن 

اینا نمیدونم خودشون چی هستن ک دیگرانو مسخره میکنن

بخدا من هر ادم درست و حسابی میبینم ساده لباس پوشیده همین چند روز پیش عروسی دختر عمم بود خودش کادر در ...

به نظرم منم کت شلوار مجلسی با موی باز خیلی شیکه، کلا من از شنیون خیلیییییییییییییی بدم میاد و توی این 26 سال زندگیم، حتی یکبار هم شنیون نکردمو موهامو باز میذارم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.