2777
2789
عنوان

یوهوووووووووووووووو

239 بازدید | 48 پست

دارم سینگل میشم

یه رابطه رو همه ارزوشو داشتن دارم تموم میکنم

رابطه ای که همه حسرتشو میخوردن

همه حسادت میکردن

رابطه ای که همه از خداشون بود ۲ دقیقه جای من باشن دارم تمومش میکنم

چرا چون خرم انگلم بزغاله م تباهم از سگ کمترم

کمتر از ۳ ساعت مونده تموم شههههه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده هامون چی

فامیل دوست اشنا

همه میدونن

وای بر منننننن

چقد خر شدم

چقدددد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چرا

اگه بگم عشقولانه خوابیدیم صبح این تصمیمو یهو گرفتم باورت میشه؟

چند روزیه کامل سرد شدم

بی دلیل

بدون دعوا

بدون حرفی

چرا اخه

کاااااملا بی دلیل

هیچ دلیلی نداره

و پسرع هر چقدر التماس 

بازم قبول نکردم برگردم:)

یک عدد خر می‌باشم 

مامانش زنگ زد گفتم نمیشه برگردیم

خب چراااا

دلیلی نداره یهو سرد شدم

هیچ اتفاقیم نیوفتاده

ولی نمیتونم تحمل کنم رابطه رو

نمیدونم...

نمیدونم چی به سرمون میاد