2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4865 بازدید | 234 پست

من برای بعد عروسی رو میگم 

وقتی فیلمش میاد باید تا اخرش بشینی ببینی و با تمام اعضای خانواده و نوع رقصیدن فامیل و خانواده طرف اشنا بشی و تا بعدش نتونی با جزئیات تعریف کنی فیلم قطع نمیشه 🤦‍♀️💔

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی از عروسی گرفتن خوشم نمیاد اینکه بخوای همه چیرا بکنی توی چشم مهمونا. تجملات بازی بدم میاد. مهمون تا ساعت سه شب توی باغ نگه داری بدم میاد. چند ساعت خلاص. فلان طلا را گرفت. چمدان عروس و داماد نشون میدن در کل کار زیبایی نیست

به قول یکی از دوستان چه معنی داره خانواده عروس و دوماد واسه هم کلاس میزارن؟؟؟ 😂😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من یه عروسی تو یکی از شهرهای خراسان شمالی بجنورد گرمه جاجرم رفتم بعد یهو شروع کردن رجز خوندن ببینید مثل عربده کشیدن بود یهو طرف مثل جنگ اعراب داد میزد عروسی که بهتون دادیم این و تعریفش رو می کرد روبروی هم و ایستاده بودن بعد طرف داماد عربده میزد ضایع می کردخیلی بهم دیگه بی احترامی کردن شاخ در آوردم 

دقیقاااا🤣🤣خیلی خزهدیدی بعضیا شلوار جین میپوشن با بافت؟یا مثلا طرف میره پیراهنشو در میاره موقع شام ...

وا

شما حالت خوبه

کت شلوار کجاش خزه؟؟؟ خیلیا میپوشن هنوز ادمای باکلاسی ام هستن

اتفاقا کت شلوار خیلی ام گرونه

شاید از نظر تو زشته دلیل نمیشه بگی خزه که

اینکه یه دی جی خانم میارن بعد اون فقط آهنگارو پخش میکنه وسطش یه اوووو  بلنننند میگه 🙁😂 یا یه تیکه اهنگو با صدای بد میخونه

بخدا دی جی فقط باید یه شبگرد عاااشق میرسه از راه دور بخونه😂😂😂

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوارکلا لباس غیر مجلسی میرن عروسیو میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبا ...

چقد شما بی فرهنگی!!

شومیز دامن چه عیبی داره مگه؟

چرا باید این همه هزینه کنن لباس مجلسی که حداقل بالای ۲ تومن هم میشه بخرن برای عروسی که اونم فامیل دورن یا اصلا اشنای دور

به نظرم خز تر از کلیپ فرمالیته نیست.... 🙏الکی دنبال هم میدون، همش فیلمه و مصنوعی. من ک حالم بد میشه به این فیلمای مسخره و بازی موش و گربه اینا نگاه میکنم. 

خز تر دوباره رقص هما هنگ شده عروس با ساقدوش هاش.... انگار تئاتره. 

افتضاح ترین حالت هم بال فرشته 😲 

تیرآخر هم ،اون رقص هندی ک داماد و عروس با ساقدوشاشون میرن🤢🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
عزیزانی ک میگن همه باید از دم لباس مجلسی بپوشن نظرتون اشتباهه سمت ما رسمه همسایه یا فامیلای خیلی دور ...

بچیزی واسه خودشون میگن دیگه کی عروسی همسایش پیراهن کوتاه میپوشه مثلن امشب من عروسی دختر همسایه شوهرم دعوتم اصلن ندیدمشون تاحالا کتو شلوار ندارم غصم گرفته اخه من کیه عروسم پیراهن کوتاه بپوشم باید کتو شلوار میداشتم امشب میپوشیدم البته اسپرت دارم مناسب عروسی نیس

عزیزانی ک میگن همه باید از دم لباس مجلسی بپوشن نظرتون اشتباهه سمت ما رسمه همسایه یا فامیلای خیلی دور ...

ببین شما میتونی یک کت و دامن ساده بپوشی کاملا هم پوشیده

یا یک پیراهن آستین بلند میدی ساده و شیک

شلوار لباس شب نیست

و البته اینا سلیقه ای هستش

چقد شما بی فرهنگی!!شومیز دامن چه عیبی داره مگه؟چرا باید این همه هزینه کنن لباس مجلسی که حداقل بالای ...

اخ گل گفتی. 

اینایی ک میگن حتما باید لباس مجلسی پوشید، همونایی ان ک با یه شنیون اندازه پیک نیک روسرشون، لباس برق برقی و آرایش غلیظ ک شوهرشون هم نمیشناسدشون میان عروسی. بعد فک میکنن خیلی باکلاسن، بقیه ک ساده و مرتب لباس پوشیدن زشتن. 

دقیقا اونایی ک شومیز و دامن میپوشن صد سال بعد هم به فیلم عروسیشون نگاه کنن، از خجالت آب نمیشن... چون هیچ وقت سادگی، از مد نمی افته. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.