2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5527 بازدید | 237 پست
بهتر ادم نرهچون میزبان فکر میکنه از قصد اینکارو کرده.

نه زشته اگه نریم 

بالاخره باید همدیگرو درک کنیم 

انصاف نیس کسی که وضعش پایینه و نتونه خوب لباس بگیره بهش بگیم بهتره که نمی رفتی 

لذت شب عروسی به اینکه همه دور هم باشن 

ن فقط نگاه به ظاهر و تجملات بندازیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو شاید ی تالار باکلاس بودع،یا اهنگ خوبی بودعما روستا دعوت بودیم(اصلااا قصد بی احترامی ندارما،اتفاقا ...

واییییییی🤣🤣 

آره منم رفتم اینطوری چند بارررر

ولی یه عروسی تو روستا رفتم آنقدر خوش گذشت که اصلا ...

ولی چند بار رفتم تو حیاط بود رو زمین نشستیم 

میخوان بکنن تو چشم ملت چون حاوی صحنه های خوب نیست واقعا آدم خجالت میکشه مخصوصا خانوم های سن بالا تو ...

اون عکسا که خیلی قشنگن بدون هیچ صحنه ی بدی قشنگه بزارن به نظرم ولی خجالت آور و لب بوسیدن اینا نههه

عزیزانی ک میگن همه باید از دم لباس مجلسی بپوشن نظرتون اشتباهه سمت ما رسمه همسایه یا فامیلای خیلی دورم دعوت میکنن چ لزومی داره مثلا من تو عروسی همسایه یا فامیل درجه چندم لباس مجلسی و یا لختی پختی بپوشم ؟! بعدا خود صاحب مجلس نمیگه این چش بود این وسط 😂😂

کت شلوار مجلسی چشه مگه 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده