2777
2789
عنوان

صندلی داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوبه لایک میکنی قبل جواب 🙄😂

لایک ب منظور تاییده خو 

اگه اذیتی حذفشون کنم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
برا شماها خوبه من دارم کوچ میکنم ددی سایت😂

اونجا خییلی قاطی پاتیه باز برمیگردی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ای خواهر ۴ ماه وام تعلق گرفتمو به عنواین مختلف از بدی اب و هوا گرفته تا قطعی سایت هنوز ندادن چه خیال ...

اخخخخخ اره راست میگی خیلی اذیت میکنن سر وام راست میگی انشاالله کارت درست میشه خواهر دعامیکنم به حق ام البنین کارت درست بشه پول بیاد دستت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بزرگترین هدف زندگیت

به معنویت رسیدن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊