2777
2789
عنوان

طلا هامو بخاطر ساخت خونه شوهرم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 81 پست
اعتماد که دارم بهش می‌دونم بعدا طلا میخره ولی من می‌خوام از خونه سهم داشته باشم

خب پس شک نکن 

منم همسرم بهم اعتماد کرد هم طلاهاشو تقریبا دو برابر پس دادم

هم خونه بنامش کردم 

بخاطر اعتمادش

🧔اقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مردا اینجورین ببین وزنشون چقدره قرض بده دوباره به همون اندازه طلاتو پس بگیر تاکید کن برگردونه ه ...

من امتحان کردم رفت دیگه رفت ،طلای فروخته شده خریده نمیشه 

مخصوصا اگه وزنش زیاد باشه

طلا برای خودشه نه شوهرش؟کی پولش رو داده؟با زحمت خودش خریده؟کار کرده؟مگه طلا خریدن وظیفه مردهحالا شوه ...

خب شوهر محبت کرده برای خودش خریده یا برای زنش اگه به عنوان پس انداز خودش خریده چه لزومی داره بده زنش بندازه گردنش؟

طلا برای خودشه نه شوهرش؟کی پولش رو داده؟با زحمت خودش خریده؟کار کرده؟مگه طلا خریدن وظیفه مردهحالا شوه ...

اره وظیفه مرده

همین امثال شمان مردا رو پر توقع میکنن

از زیر بوته در اومدیم مگه

کلی جهیزیه اوردیم کلی زحمت میکشیم تو خونه تو غم کنارشونیم 

تو نداری کنارشونیم 

ابنجور موقع ها ک میشه زن از کجا اورده

هیچ حقی نداره!!!

خب شوهر محبت کرده برای خودش خریده یا برای زنش اگه به عنوان پس انداز خودش خریده چه لزومی داره بده زنش ...

پس انداز خودش و خودم نداره

پس انداز زندگیه مشترکه

زندگی مشترک اسمش روشه مشترک

سهم من و تو ندارن

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

اره این خوبه بگم لااقل نصفش رو بزن 

ببینم باز قبول نمیکنه 

اگه قبول نکنه منم نمیدم

دخترم دنیامه

پس اون طلاها رو مرد برای خودش خریده تا هر زمان که نیاز به پول داشت بفروشه.دروغ گفته که هدیه ست.ادم هدیه رو پس نمیگیره،اگه بگیره هم در عوضش یه چیزی میده

بعضیا کلا ذات ندارنفقط هم با زنشون اینجور نیستن بحث خواهر برادری هم میشه توقع دارن همه اموال پدر ماد ...

از بس بهشون رو میدن پر رو شدن، من مجردم ولی اصلا نمیتونم فکر کنم چیزی از اموالمو به شوهر ایندم بدم ، مگر اینکه اون یه کارایی برای من کرده باشه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اره وظیفه مردههمین امثال شمان مردا رو پر توقع میکنناز زیر بوته در اومدیم مگهکلی جهیزیه اوردیم کلی زح ...

حق داره ولی خداییش دیگه زنها هم پرتوقع شدن

اتفاقا من طرفدار حقوق هر دو هستم

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
طلا هدیست مال زنه زنا که حمال نیست چیزی که مال شوهرشونه سر و گردن بندازن حملش کنن

طبق قانون گفتم وگرنه قطعا من خودم یه زنم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜