2777
2789
عنوان

طلا هامو بخاطر ساخت خونه شوهرم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 81 پست
اره نهایتش میشه همین خانمایی تاپیک میزنن شوهرم خیانت کردشوهرم دست بزن دارهشوهرم معتاد شدهنمیتونم جدا ...

واااا چون با شوهرامون همراهی میکنیم این بلاها سرمون میاد؟؟؟ اتفاقا این شماها هستید که با این افکارتون شوهراتون از افکارتون دلسرد میشن

وگرنه زندگی مشترک بنگاه و دکون و بازار نیست که انقد خواسته باشید خطکشی‌ عمل کنین مال من مال تو

خندم میگیره از حرفاتون بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااا چون با شوهرامون همراهی میکنیم این بلاها سرمون میاد؟؟؟ اتفاقا این شماها هستید که با این افکارتو ...

شوهری ک هیچ حقی برا زنش قائل نباشه قطعا زمینه خیانت هم داره

وگرنه اینقدر معرفت داشت بجای اینکه طلاهایی ک کادوی زنش بودن رو از سر و گردنش در میاره برا دلخوشیش چیزی بنامش کنه

قصد جسارت نداشتم انشاالله حاجت روا باشیدحلال کنید

خواهش میکنم خواهرم🙏

شما هم ببخشید بنده حق نداشتم نفرین کنم 🙏

واقعیتش کمر درد داره از پا در میارتم محض همین حالم خوب نیست 

التماس دعا برای شفای همه مریضا🙏🤲

🧔اقا هستم

من مردی رو میشناسم که همه اموالشو به نام مادرش کرده به خاطر مالیات 

ولی به نام زنش نکرده درحالیکه زنش همه طلاها رو بهش داده وقتی میخواست شرکت بزنه

بعدش که زنش مخالفت کرد طلاقش داد 

این زن و شوهر خیلی باعشق هم باهام ازدواج کردن 

بخدا عین فیلماست 

زندگی بالا پایین خیلی زیاد داره