2777
2789
عنوان

قارچه یا اگزما😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
قارچ ک خطرناک نیست. چرا میترسی؟ مادرم دستاش قارچ میزنه، داداشم کمرش قارچیه. پماد میزنن رفع میشه‌

می دونم عزیزم اما خب چون واگیرداره دردسر داره. بردمش دکتر دارو داد همون اگزما بود

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم گردنم کلا قرمز شده باردارم هستم دکتر آنلاین ویزیتم کرد گفت سودا خشکی هست برام دارو نوشته ولی نمی دون مچیکار کنم گردنم و زیر بغلم کنارش و ساعد دستم نابوده

او قند روزهای تلخ من است 
منم گردنم کلا قرمز شده باردارم هستم دکتر آنلاین ویزیتم کرد گفت سودا خشکی هست برام دارو نوشته ولی نمی ...

یه چیزهایی برا اگزما محرک هست اونا رو نخور من خودمم دارم خرما،گردو و موز وقتی اگزما فعاله بدترش می‌کنه. مرتب باید چرب باشه. باپماد ویتامین آ د چرب کن. عناب خون رو صاف می‌کنه هر روز چند تایی بخور.گرمیجات و سردیجات زیاد نباید بخوری متعادل بخور و سعی کن تحرک داشته باشی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خدا نکنه خدانکنه پسوربازیس نباشه

نه نیست بردمش دکتر خانوادگی سابقه اگزما داریم اینم گفت پوستش خیلی خشکه و اگزمای خفیفه