2777
2789
عنوان

قارچه یا اگزما😰😭

161 بازدید | 20 پست

خانمها دخترم چند وقت پیش یه لکه خارش دار رو پاش داشت یه چند وقتی بود حالا اون خوب شده باز صورتش زده و ب هم می کنم براش ولی هی می خارونه بدتر میشه خودمم سابقه اگزما دارم برا همین تا حالا نبردم دکتر که کورتون نزنم براش حالا یهو ترسیدم میگم نکنه قارچه،😭 دیشبم البته کرانچی آتشین خورده امروز بدتره فردا می برم دکتر شما تجربه دارید؟!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

خب نمی دونم که قارچها یانه!کسی نداشته دور و اطرافم از چند وقت پیش دور لبش شروع شد چون عادت کرده بود زبون میزد اونا خوب شد نیاز بعد رو گونه ش زده و کناره های بینیش

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا دست دست میکنی ببرش دکتر سریعاخب کورتون مرض داره دکتر بده لابد لازم باشه میده دیگ

عزیزم دست دست نمی کنم خب آخه خودمم داشتم و دارم کورتون هم فقط خاموش می‌کنه بعدش بدتر میشه فقط امروز یهو ترسیدم نکنه قارچ باشه

عزیزم دست دست نمی کنم خب آخه خودمم داشتم و دارم کورتون هم فقط خاموش می‌کنه بعدش بدتر میشه فقط امروز ...

عکس میتونی بفرستی؟؟ ببینم چجوریه

لکش قهوه اییه؟؟؟

من قارچ گرفتم یه بار قبلا

عکس میتونی بفرستی؟؟ ببینم چجوریهلکش قهوه اییه؟؟؟من قارچ گرفتم یه بار قبلا

نه یکم سفید تر از پوستش هست میخارونه قرمز میشه بعد هم که خوب میشه جاش سفید می مونه و بعد به مرور رنگ پوستش برمیگرده و همرنگ بقیه جاها میشه

نه یکم سفید تر از پوستش هست میخارونه قرمز میشه بعد هم که خوب میشه جاش سفید می مونه و بعد به مرور رنگ ...

تهران هستی دکتر خوب معرفی کنم؟؟؟

یا نزدیک تهران

ببین قارچ که من تجربه اش رو داشتم

قهوه ایی طور بود لکه طور

بعد یادمه بهم دارو دست ساز و یه شامپو داد زدم رفت

تنها علتی که یه دکتر خوب ممکنه کورتون بده

اینه ک از سیستم ایمنی باشه اون مشکل

مثلا مادر من پسیورازیس داشت و دکترش کورتون داد و تحت نظر بود مشکلیم پیش نیومد بعد قطع کرد و خوب شدش کلا

البته داروهای دیگ هم داشتش فقط این نبودش

ولی خب چون از سیستم ایمنی بود چاره ایی نداشتش

و خوب هم شد کامل

اما بعیده که مشکل دختر شما چنین چیزایی باشه

حساسیت الرژی اینا ممکنه باشه

یه دکتر خیلیییییی خوب ببرش

تهران هستی دکتر خوب معرفی کنم؟؟؟یا نزدیک تهرانببین قارچ که من تجربه اش رو داشتمقهوه ایی طور بود لکه ...

نه متاسفانه شهرستان هستم و دکتر درست حسابیم نداره خودمم دو سال درگیر اگزمای شدید دست بودم دوبار هم رفتم دکتر خیلی ریلکس میگه این درمان ندارد یه دارو دست ساز می داد دیگه آخر خودم با رعایت و اینا خوب شدم برا همین دکتر نبردمش دیشب کرانچی تند خورده امروز بدتره ترسیدم دیگه میگم فردا ببرمش خسته شدم از بس هی میگم نخارون

تهران هستی دکتر خوب معرفی کنم؟؟؟یا نزدیک تهرانببین قارچ که من تجربه اش رو داشتمقهوه ایی طور بود لکه ...

دیدی عکسش رو؟!

نه متاسفانه شهرستان هستم و دکتر درست حسابیم نداره خودمم دو سال درگیر اگزمای شدید دست بودم دوبار هم ر ...

دست خودش نیست میخاره اخه

اینکه میگی کرانچی خورده میخاره

مشخصه احتمالا الرژی پیدا کرده

پفک و چیزای تند و ادویه اینارو حذف کن کامل ببین چجور میشه

اگر دکتر خوب نمیشناسی اونجا

یه روش بهت میگم

از اسنپ دکتر با قیمت خیلییی کم مشاوره بگیر

برو برنامه اسنپ رو باز کن

بخش اسنپ کلاب باید کد. تخفیف مشاوره پزشکی یا باشه یا بتونی با امتیاز هات بخری ۱۲۰ تومنی

اگر نبود از گوگل سرچ کن پره ۱۱۰ تومن ۱۲۰ تومن تخفیف

برو توی بخش مشاوره پزشکی با متخصص پوست صحبت کن

کد تخ.فیفتم میزنی

یه متخصص پوستشو من مشاوره گرفتم خوب بود وایستا میرم میبینم بهت اسمشو میگم

۱۸۵ بود که من ۱۲۰ تخفیف زدم

دست خودش نیست میخاره اخهاینکه میگی کرانچی خورده میخارهمشخصه احتمالا الرژی پیدا کردهپفک و چیزای تند و ...

ممنونم لطف کردی،🌈💝