2777
2789
عنوان

میدونم ازدواج نمیشه کلا میگم فقط برای کراش زدن اون حسی پیدا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 38 پست
دوستای خودم بودن دیگه یه سریشون کلا به ازدواج دیگه بدبین شدن میگن عاشقیم بدبین شدیم ازدواج نمیخوایمح ...

اره 

در صورتی نود درصد عشقاشون کاذبه اصلا عشق نیس 

بعدم بعد ازدواج یه بچه میارن و کم کم از هم دور میشن بعدم خیانت و طلاق و.... بخاطر اینه که فکر نشده از رو هیجان وارد رابطه میشن یه سری بچه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
اندازه اسیبی که جوونا میزنن بهت بدتر نیست اگرم اسیبی بهم زد حداقلش اینه دیگه سر کلاس نمیرم کلا فرامو ...

خیلی حس میکنی بچه زرنگی 

.ولی نه دخترم اینجوریا نیست فراموش کنی بره 

هرکاری دوست داری با زندگی خودت بکن منو بقیه افراد اینجا قرار نیست اذیت بشیم 

خودت اذیت میشی فقط 

در ضمن من رابطه با هر خری که سن و سالش بهت میخوره رو هم تایید نمیکنم از زیر درخت پیدا نشدی که بخای به هرکسی اوکی بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اسیبی که اون میتونه بهت برسونه رو نمیفهمی وگرنه مشکل من با بقیش نیست

ببخشید واقعا

ولی الان رفتم تاپیک طلاقتو خوندم

خب عزیزم تو که خودت رفتار پسرای الان دیدی چرا میای این نظر منفی بدی؟

من بخدا از ۱۸سالگی خاستکارای زیادی داشتم خداشاهده همشونم موقعیت عالی داشتن حتی دوست پسر که هدفش ازدواجم باشه هم داشتم به قران الانم ۲۴سالمه یعنی تازه وارد ۲۴سالگی شدم خدایی اون چه باشه چه تباشه من هنوز ادم زندکیمو پیدا نکردم اونی که دلم براش بره هنوز نیومده پس به حضور اون ربطی نداره حدااقل الان میرم با کسی که یه ادم پختست که قدرمو بیشتر میدونه نه مثل جوونای الان که تکلیفشونم با خودشون معلوم نیست

خیلی حس میکنی بچه زرنگی .ولی نه دخترم اینجوریا نیست فراموش کنی بره هرکاری دوست داری با زندگی خودت بک ...

خب مثلا میخواد چیکارم کنه اخه؟

من میدونم این رابطه تهش ازدوج نیست پس خودمو برای هر چیزی اماده میکنم بعدشم اونی که ضرر میکنه اونه نه من چون هنوز جوونم میرم با یکی ازدواح میکنم اگه رابطه با یه پسر سالمم داشته باشم باز همینه احتمالش هست اونم ولم کنه پس فرقی نداره ازدواجم تو این سن فعلا به نظر خودم زوده چون هنوز واقعا صد درصد دلم برای کسی نرفته 

ببخشید واقعاولی الان رفتم تاپیک طلاقتو خوندمخب عزیزم تو که خودت رفتار پسرای الان دیدی چرا میای این ن ...

ببین من خیلی اذیت شدم تو این زندگی 

و دقیقن یه روزی مثل تو فکر میکردم که جهنم بذار با فلانی باشم سنش زیاده که زیاده تهش فراموشش میکنم 

اما اسیب های روانی که بهت میزنه رو نمیتونی به راحتی فراموش کنی 

یهو به خودت میای میبینی هم جسمت هم روحت داره نابود میشه مثل هم سن و سالات نمیتونی بخندی 

من اگر چیزی گفتم صرفن بخاطر ایندت بود وگرنه من تورو نمیشناسم که بخام دعوا بکنمت یا نه 

من با ادمی بودم که 18سال ازم بزرگتر بود از دور میدیدش همه میگفتن وای چقد خفنه دکترا داشت قیافش هیکلش قدش خوب بود وضع مالیشم بد نبود 

ولی تنها یادگاریش برای من نابودی بود

اره در صورتی نود درصد عشقاشون کاذبه اصلا عشق نیس بعدم بعد ازدواج یه بچه میارن و کم کم از هم دور میشن ...

دقیقا بخدا

من غلط بکنم تو این سن فعلا ازدواج کنم جوونیم وقای حروم میشه که با پسرای امروزی ازدواح درست نداشته باشم

دقیقا بخدامن غلط بکنم تو این سن فعلا ازدواج کنم جوونیم وقای حروم میشه که با پسرای امروزی ازدواح درست ...

اره من که هرروز دارم بیشتر مصمم میشم تو این موضوع چون انقد چیزای عحیب میشنوم اعتمادمو به مردا از دست دادم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
ببین من خیلی اذیت شدم تو این زندگی و دقیقن یه روزی مثل تو فکر میکردم که جهنم بذار با فلانی باشم سنش ...

خب عزیزدلم تو با اون ادم ازدواج کردی معلومه وقتی انقد اذیتت کنه دیوونه میشی همه چیزو خوندم تو تاپیکت